Astra joacă tare: “Iliev trebuie să fie mai scump ca Niţă!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
31/01/2018, 13:25
Astra joacă tare: “Iliev trebuie să fie mai scump ca Niţă!”

Preşedintele celor de la Astra, Dani Coman, a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru Plamen Iliev. Goal-keeper-ul giurgiuvenilor este văzut de Gigi Becali ca un înlocuitor perfect pentru Florin Niţă, proaspăt transferat la Sparta Praga. Oficialii alb-negrilor spun însă că suma pentru acesta trebuie să fie mai mare decât cea plătită de cehi pentru Niţă. 

“Atunci trebuie să vorbim de IIiev în alţi termeni. Vorbim totuşi de titularul Bulgariei. Dacă Niţă se vinde cu două milioane şi jumătate, înseamnă că Iliev ar trebui să se vândă mai scump. Am citit că au avut ofertă pentru Vlad de 10 milioane de euro. Vă spun eu că-l duceau în braţe dacă aveau oferta asta. Şi îmbrăcat bine ca să nu răcească”, a spus Dani Coman la Pro-X.

Plamen Iliev n-are oferte în acest moment

Coman a explicat că, în acest moment, nu există o propunere oficială de transfer pentru internaţionalul bulgar. Fostul portar spune că se bucură pentru Florin Niţă, pentru că acesta merita să prindă un transfer în străinătate unde să aibă parte de un contract mai bun. 

“Nu a sunat nimeni pentru Iliev şi nici nu cred că va suna. Niţă merită să plece la mai bine, la o echipa mare din străinătate. E un portar foarte bun, a avut o ascensiune foarte bună. Am vazut şi preţul lui, două milioane sau două milioane şi jumătate”, a spus Coman. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.