Astra joacă tare: "Iliev trebuie să fie mai scump ca Niţă!"

Dani Coman, Plamen Iliev, Florin Nita, FCSB, Astra, Gigi Becali

Gigi Becali îl vrea pe Plamen Iliev ca înlocuitor pentru Florin Niţă la FCSB. Dani Coman cere însă o sumă imensă pentru portar

Preşedintele celor de la Astra, Dani Coman, a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru Plamen Iliev. Goal-keeper-ul giurgiuvenilor este văzut de Gigi Becali ca un înlocuitor perfect pentru Florin Niţă, proaspăt transferat la Sparta Praga. Oficialii alb-negrilor spun însă că suma pentru acesta trebuie să fie mai mare decât cea plătită de cehi pentru Niţă. 

"Atunci trebuie să vorbim de IIiev în alţi termeni. Vorbim totuşi de titularul Bulgariei. Dacă Niţă se vinde cu două milioane şi jumătate, înseamnă că Iliev ar trebui să se vândă mai scump. Am citit că au avut ofertă pentru Vlad de 10 milioane de euro. Vă spun eu că-l duceau în braţe dacă aveau oferta asta. Şi îmbrăcat bine ca să nu răcească", a spus Dani Coman la Pro-X.

Plamen Iliev n-are oferte în acest moment

Coman a explicat că, în acest moment, nu există o propunere oficială de transfer pentru internaţionalul bulgar. Fostul portar spune că se bucură pentru Florin Niţă, pentru că acesta merita să prindă un transfer în străinătate unde să aibă parte de un contract mai bun. 

"Nu a sunat nimeni pentru Iliev şi nici nu cred că va suna. Niţă merită să plece la mai bine, la o echipa mare din străinătate. E un portar foarte bun, a avut o ascensiune foarte bună. Am vazut şi preţul lui, două milioane sau două milioane şi jumătate", a spus Coman.