FCSB, somată să scoată banii pentru un portar: "Cota lui e pe măsură!"

Plamen Iliev, FCSB, Florin Nita, Edi Iordanescu, Astra

Edi Iordanescu vorbeşte despre transferul lui Plamen Iliev la FCSB. Ce spune că trebuie să faca steliştii pentru a-l cumpăra pe portarul bulgar

Iminenta plecare a lui Florin Niţă la Sparta Praga i-a făcut pe cei de la FCSB să declanşeze o adevărată vânătoare de portari. Pe lista lui Becali se află şi Plamen Iliev, goal-keeper-ul bulgar al celor de la Astra. 

"Ţinând cont de perioada contractului avut cu Astra, el nu e în situaţia lui Ioniţă şi oricine e interesat de transferul său trebuie să bage adânc mâna în buzunar", a spus antrenorul formaţiei giurgiuvene, Edi Iordănescu, atunci când a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Iliev la FCSB. 

"Plamen Iliev ne-a răsplătit!"

Lucrul pe care se bazează cel mai mult în aceste afirmaţii tehnicianul giurgiuvenilor este acela că Plamen Iliev a devenit titularul naţionalei Bulgariei după evoluţiile sale de la Astra. 

"I-am dat credit, s-a lucrat enorm cu el şi ne-a răsplătit cu evoluţii foarte bune. A devenit portarul titular al naţionalei Bulgariei şi ţinând cont de vârsta lui, 26 de ani, cred că şi cota lui trebuie să fie una pe măsură", a fost declaraţia lui Edi Iordănescu.