Sport

Plamen Iliev s-a vindecat de coronavirus! Portarul lui Dinamo are test negativ și a ieșit din izolare. Update exclusiv

Şefii lui Dinamo nu îl lasă pe Plamen Iliev liber de contract, iar portarul bulgar a fost în izolare în Bulgaria după ce a fost testat pozitiv! Oficialii nu au ajuns la un acord de reziliere nici cu el, nici cu Filip.
29.01.2022 | 09:40
Plamen Iliev sa vindecat de coronavirus Portarul lui Dinamo are test negativ si a iesit din izolare Update exclusiv
ADVERTISEMENT
29-01-2022
07:40

Plamen Iliev a efectuat un test PCR negativ

Din informațiile FANATIK, Plamen Iliev a făcut un test PCR, iar rezultatul este negativ. Starea de sănătate a portarului bulgar este una bună și jucătorul a încheiat perioada de izolare.

Astfel, Iliev va ajunge la București în zilele următoare și speră în continuare că va ajunge la o înțelegere amiabilă cu Dinamo pentru rezilierea contractului. Portarul este dispus să renunțe la ultimele două salarii.

Plamen Iliev şi Steliano Filip se ţin tare pe poziţii şi anunţă că nu mai vor să joace pentru Dinamo în partea a doua a campionatului. Şefii clubului nu au de gând să îi lase liber de contract, iar în acest moment cei doi sunt blocaţi în lot.

Plamen Iliev, infectat cu noul coronavirus! Se află în izolare, în Bulgaria

Din informaţiile FANATIK, Plamen Iliev a lipsit de la pregătiri în ultimele zile, fiind depistat pozitiv cu noul coronavirus. El este izolat în Bulgaria, iar în momentul în care se va negativa, se va întoarce la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat pentru FANATIK că situaţia celor doi este neschimbată şi pentru moment nu există o rezolvare a situaţiei, în condiţiile în care Filip şi Iliev nu vor fi lăsaţi liberi:

“Încă nu s-a încheiat nimic. Ei sunt cum sunt, sub contract. Filip a fost la antrenamente. Se pregăteşte cu echipa. Iliev a lipsit în ultimele zile. A fost plecat până în Bulgaria şi a fost testat pozitiv acolo.

ADVERTISEMENT

A stat în izolare, în momentul în care se va negativa, va intra în programul echipei. Nu pot să vă spun acum modul în care se va încheia această situaţie”, a fost declaraţia lui Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

Dinamo nu le dă drumul lui Filip şi Iliev: “Nu o să cedăm unor astfel de șantaje”

Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a avut un răspuns tranşant pentru Steliano Filip şi Plamen Iliev în ceea ce priveşte protestul lor pentru a deveni jucători liberi de contract:

ADVERTISEMENT

“Eu nu am venit la Dinamo să devalizez clubul. I-am spus și lui Steliano: e un jucător tânăr, un jucător valoros, un jucător pe care ne bazăm și nu cred că fiecare putem să rupem contractele în momentul în care avem noi chef să facem lucrul ăsta.

Îmi pare foarte rău, mi-e foarte simpatic, am discutat de foarte multe ori cu el, cred că e un băiat foarte sincer, dar eu trebuie să urmăresc interesul lui Dinamo, nu interesele personale. Și aici, dacă cineva vine cu o ofertă pentru Steliano, stăm la masă și discutăm.

ADVERTISEMENT

Nu o să cedăm unor astfel de șantaje. Orice jucător poate să vină și să spună lucrul ăsta. Câtă vreme mi-am asumat un contract, încerc să îl duc la capăt”, a spus Zăvăleanu potrivit Prosport.

Filip nu mai vrea să continue: “Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor”

Steliano Filip a declarat că nu mai poate să joace pentru Dinamo, dar se prezintă la antrenamente: “Eu îmi respect contractul, pentru că mă prezint la antrenament.

Efectiv, nu mai pot continua. O să stau să aștept. Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua”, a spus Steliano.

Steliano Filip mai are contract până în vara anului viitor la Dinamo, în timp ce înţelegerea cu Plamen Iliev expiră la finalul actualei stagiuni.

  • 30 de ani are Plamen Iliev
  • 800.000 de euro este cota de piaţă pentru Iliev
ADVERTISEMENT