Fotbal intern

Plamen Iliev, ofertat de o echipă din Turcia. Câţi bani cere Astra Giurgiu

19.05.2018 | 16:22
Plamen Iliev ofertat de o echipa din Turcia Cati bani cere Astra Giurgiu

Plamen Iliev, ofertat de la Ankaragucu, echipă care a promovat în prima ligă din Turcia. Portarul Astrei Giurgiu a greşit în meciul pierdut de fosta campioană a României în meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, dar bulgarul în vârstă de 26 de ani nu duce lipsă de oferte.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Plamen Iliev a primit o ofertă de la Ankaragucu, echipă care a promovat în prima ligă din Turcia la finalul sezonului 2017-2018. Başkanii sunt dispuşi să le plătească giurgiuvenilor nu mai puţin 400.000 de euro, dar suma este considerată mult prea mică de oficialii fostei campioane a României.

Iliev, ofertat de Ankaragucu. Astra vrea 700.000 de euro

Oferta făcută de başkanii de la Ankaragucu pentru Plamen Iliev nu a fost pe placul lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, cel care le-a transmis că preţul portarului în vârstă de 26 de ani e 700.000 de euro. Afaceristul este dispus să renunţe la serviciile lui Plamen Iliev şi pentru 500.000 de euro. Goalkeeperul a fost urmărit de turci la ultimele două meciuri jucate de Astra Giurgiu, iar duminică vor veni şi la partida pe care echipa lui Gigi Mulţescu o va juca pe terenul FCSB-ului, de la ora 20.45.

Iliev a fost dorit şi de FCSB

Plamen Iliev a fost şi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. În momentul în care FCSB l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga, latifundiarul din Pipera s-a interesat de portarul Astrei Giurgiu, dar în cele din urmă l-a ales pe Cristi Bălgrădean.

700.000 de euro este cota lui Plamen Iliev, conform transfermarkt