Sport

Încă o plecare surpriză de la Dinamo. „Așa cred că e mai bine pentru toți… Voi cere clubului rezilierea contractului!” Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că portarul bulgar al lui Dinamo, Plamen Iliev, nu dorește să mai continue în Ștefan cel Mare și va rezilia contractul în zilele următoare.
05.01.2022 | 18:46
Inca o plecare surpriza de la Dinamo Asa cred ca e mai bine pentru toti Voi cere clubului rezilierea contractului Exclusiv
Plamen Iliev a trecut prin clipe grele la Dinamo după ce a fost „torturat” de Mircea Rednic. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a anunțat lista de plecări de la Dinamo, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Flavius Stoican a început curățenia la Dinamo și vor urma și alte plecări de jucători.

Lucru care în scurt timp s-a adeverit și unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo nu va mai continua în Ștefan cel Mare, informație pe care FANATIK o va prezenta în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Inevitabilul s-a produs: Plamen Iliev pleacă de la Dinamo!

FANATIK a scris în exclusivitate despre coșmarul prin care a trecut Plamen Iliev la Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic și modul în care a fost „torturat” portarul bulgar de națională. Nici plecarea lui Mircea Rednic nu l-a făcut pe Plamen Iliev să se răzgândească și fotbalistul nu vrea să mai continue sub nicio formă la Dinamo.

Din informațiile FANATIK, goalkeeperul de 30 de ani le-ar fi transmis apropiaților: „Mai bine plec… Așa cred că e mai bine pentru toți… Poate fi o greșeală dar am luat deja decizia. Probabil o să cer clubului rezilierea contractului în zilele următoare”.

ADVERTISEMENT

Plamen Iliev își dorește să rezilieze cât mai repede contractul cu Dinamo, deși deocamdată nu are nicio ofertă și nici măcar nu și-a căutat echipă, iar „blestemul” portarilor continuă în Ștefan cel Mare.

Plamen Iliev a trecut prin momente extrem de dificile la Dinamo

Plamen Iliev a trecut prin momente grele la Dinamo, iar FANATIK a aflat cum a fost tratat portarul bulgar. Adus din postura de salvator al lui Dinamo, Iliev a fost umilit de către Mircea Rednic: „Așa umilință n-am trăit în viața mea, tortură psihică a fost!”, s-a confesat bulgarul unor persoane din anturaj.

ADVERTISEMENT

Portarul a fost suprasolicitat intenționat la antrenamente. La doar 1,82 metri, Mircea Rednic a fost extrem de nemulțumit de ieșirile sale pe centrări, „Puriul” l-a pus să facă sute și sute de repetări.

De altfel, Iliev a comis două penalty-uri în săritură în meciurile cu Chindia Târgoviște și CS Mioveni, spre disperarea antrenorului, iar portarul pleca „legumă” de la antrenamente, însă pentru Rednic era „prost” și la propriu și la figurat.

ADVERTISEMENT

Evaluat conform transfermarkt la 800.000 de euro, Plamen Iliev a evoluat în zece meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 pentru Dinamo și a primit 19 goluri. Portarul mai avea contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon și va putea pleaca liber de contract, fiind în ultimele șase luni.

Motivul conflinctului dintre Mircea Rednic și Plamen Iliev

Mircea Rednic a luat decizia să îl dea afară pe Plamen Iliev așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate încă de pe 16 decembrie 2021, în urma gafelor pe care le-a făcut la ultimele meciuri cu FC U Craiova, CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

Plamen Iliev a mai jucat în România la FC Botoșani și Astra Giurgiu și a fost impresariat de fiica lui Mircea Rednic, Luana. Colaborarea dintre cei doi nu a mers bine, iar în momentul în care Iliev s-a transferat la Ludogorets cei doi au încetat să mai lucreze împreună.

Aces lucru a fost confirmat chiar de către Iuliu Mureșan: „Iliev a avut-o impresar pe Luana Rednic și când a plecat în Bulgaria, a plecat cu un alt impresar, de aici e posibil să fi fost contre între ei doi. Din prima săptămână, Mircea mi-a spus că Iliev nu e un portar de nivelul lui Dinamo, că nu este atât de bun…”.

Plamen Iliev a semnat cu Dinamo la începutul lunii septembrie, după ce la Ludogorets era mai mult rezervă în ultimele luni. La naționala Bulgariei, Iliev are 19 meciuri, ultima partidă fiind pe 28 martie împotriva campioanei europene, Italia, pierdut cu 2-0.

  • 6 luni mai avea contract Plamen Iliev cu Dinamo
  • 800.000 de euro e cota portarului bulgar
  • 19 meciuri are Iliev la naționala Bulgariei
ADVERTISEMENT