Fotbal intern

Plamen Iliev s-a transferat la Ludogoreț! Ce salariu va încasa portarul și cât primește Astra Giurgiu

12.01.2019 | 14:55

Plamen Iliev intrase în ultimele șase luni de contract cu Astra Giurgiu, iar portarul în vârstă de 27 de ani s-a transferat în această iarnă la Ludogoreț Razgrad, echipă pentru care mai evoluează românii Adi Popa, Claudiu Keșeru și Cosmin Moți.

Astra Giurgiu a dorit să nu îl piardă pe Plamen Iliev fără să primească vreo sumă de bani în schimbul lui, iar oficialii echipei finanțate de Ioan Niculae a decis să îi dea drumul portarului la Ludogoreț Razgrad pentru 150.000 de euro, anunță gsp.

Plamen Iliev a părăsit-o pe Astra Giurgiu și s-a transferat la Ludogoreț Razgrad

Plamen Iliev a ajuns în Razgrad, acolo unde a semnat contractul cu Ludogoreț Razgrad, iar zilele următoare va pleca în Turcia pentru a se pregăti alături de coechipierii săi. Plamen Iliev va fi plătit regește la campioana României, urmând să încaseze un salariu lunar de 30.000 de euro, adică 360.000 de euro anual.

Astra Giurgiu a încercat să îl convingă pe Plamen Iliev să își prelungească înțelegerea, dar portarul a refuzat și nu a făcut deplasarea cu gruparea pregătită de Costel Enache în stagiul de pregătire din Turcia. Noul portar al celor de la Ludogoreț Razgrad a fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB, iar Gigi Becali era pregătit să le plătească giurgiuvenilor 200.000 de euro pentru goalkeeperul bulgar. Pe urmele lui Plamen Iliev au fost și turcii de la Konyaspor, iar aceștia chiar au fost în România pentru a urmări câteva meciuri ale Astrei Giurgiu, dar Ioan Niculae a cerut 400.000 de euro pentru internaționalul bulgar.

Plamen Iliev într-un meci jucat cu Astra Giurgiu

Cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, Plamen Iliev a jucat pe parcursul carierei pentru echipe precum Sevlievo U19, Vidima Rakovski, Levski Sofia, FC Botoșani și Astra Giurgiu. În sezonul 2018 – 2019, goalkeeperul a jucat în 8 meciuri pentru Astra Giurgiu.

  • 9 selecții are Plamen Iliev pentru echipa națională a Bulgariei
  • 600.000 de euro este cota lui Plamen Iliev, conform transfermarkt.com