Sport

Plamen Iliev a plecat! Portarul a semnat cu o echipă care poate întâlni Dinamo la baraj! Condiţiile transferului. Exclusiv

Plamen Iliev a plecat de la Dinamo. Portarul a solicitat insistent rezilierea contractului și în ultima zi de mercato din Liga 1, bulgarul și-a încheiat conturile cu Dinamo și a semnat cu altă echipă din România.
15.02.2022 | 12:12
Plamen Iliev a plecat Portarul a semnat cu o echipa care poate intalni Dinamo la baraj Conditiile transferului Exclusiv
Plamen Iliev, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Plamen Iliev a plecat, în sfârșit, de la Dinamo. Portarul bulgar a solicitat rezilierea contractului de la începutul anului 2022 motivând că nu mai rezistă psihic la club, fiind afectat de episodul în care fanii au oprit autocarul după deplasarea de la Mioveni pentru a-i lua la rost pe jucători.

Plamen Iliev s-a transferat la Hermannstadt! Dinamo a păstrat procente dintr-o viitoare mutare

Din informațiile FANATIK, Plamen Iliev s-a transferat în ultima zi de mercato de la Dinamo la Hermannstadt, echipă care atacă promovarea în Liga 1 și care ar putea evolua împotriva “câinilor” la un eventual meci de baraj pentru promovare-retrogradare. Informația inițială a fost publicată de Radio Dinamo.

ADVERTISEMENT

Președintele echipei sibiene, Dani Coman, a confirmat pentru FANATIK transferul iminent al portarului bulgar. Din informațiile noastre, Dinamo l-a cedat gratis pe Iliev la Hermannstadt, însă și-a păstrat procente dintr-un viitor transfer.

Iliev a jucat 10 meciuri pentru Dinamo!

Plamen Iliev a fost luat de Dinamo la începutul lunii septembrie, fiind una dintre primele mutări după ridicarea interdicției. El a evoluat în 10 meciuri pentru “câini” în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci în care a jucat la Dinamo a fost deplasarea de la Mioveni, disputată pe 16 decembrie 2021. Atunci, Iliev a comis un penalty în minutul 90 la scorul de 1-0 pentru Dinamo și a avut o parte de vină și la golul victoriei gazdelor, marcat în minutul 90+5.

La finalul acelei confruntări, Plamen Iliev a fost criticat dur de Mircea Rednic, antrenor la Dinamo la acea vreme. În plus, o parte a suporterilor l-ar fi amenințat pe bulgar, care a luat decizia de a-și duce familia în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Bulgarul nu a mai vrut să joace pentru “câini” din 2022: “El și Filip au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”

Flavius Stoican i-a transmis lui Plamen Iliev că se bazează pe el în a doua parte a campionatului, însă portarul nici nu a mai vrut să audă de Dinamo și a solicitat insistent rezilierea contractului:

„A primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, și el și Filip au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”, a spus Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Duel cu Dinamo la baraj?!

Însă, Plamen Iliev s-ar putea întâlni în acest sezon cu Dinamo din postura de adversar. Hermannstadt se luptă pentru promovare și este posibil ca cele două echipe să se întâlnească într-un eventual baraj pentru promovare/retrogradare.

Hermannstadt este în acest moment pe locul 2 în Liga II, cu 35 de puncte, 7 mai puțin decât liderul Petrolul Ploiești. Primele două clasate promovează direct, în timp ce locurile 3 și 4 merg la baraj.

Dinamo este penultima în Casa Pariurilor Liga 1 cu 13 puncte adunate în 26 de etape. Deși sunt la mare distanță de locurile de baraj, “câinii” ar putea profita de problemele mari de la Gaz Metan și ar putea urca pe locurile de baraj.

  •  30 de ani are Plamen Iliev
  • 800.000 de euro este cota de piață a portarului bulgar
ADVERTISEMENT