Plan roşu de intervenţie în Bacău! Un autocar a ajuns într-un şanţ

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 12:56
Plan roşu de intervenţie în Bacău! Un autocar a ajuns într-un şanţ

Un autocar care transporta 19 persoane a ajuns într-un şanţ, la Dospineşti, în comuna Bacău. Numărul de pasageri din autobuz a determinat autorităţile să declanşeze planul roşu de intervenţie.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, după de autobuzul de transport persoane a ieşit de pe carosabil, într-o curbă, şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, fiind alertate toate echipajele de acordare a primului ajutor medical din cadrul SMURD Bacău, scrie desteptarea.ro.

În urma accidentului, şapte persoane au fost rănite, însă sunt în afara oricărui pericol. Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Bacău, iar celelalte două au refuzat transportul la spital.

Măsurile puse în aplicare după activarea planului roşu de intervenţie au fost oprite după jumătate de oră. La faţa locului, Poliţia Rutieră cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×