Life

Planeta Jupiter intră în Vărsător pe 19 decembrie. Ce ne aduce marele benefic al astrologiei

18.12.2020 | 17:33
Planeta Jupiter intra in Varsator pe 19 decembrie Ce ne aduce marele benefic al astrologiei
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter intră în zodia Vărsător pe 19 decembrie și aduce o serie de vești bune, dar doar pentru unii dintre nativi.

Jupiter este cunoscut în astrologie ca marele benefic, iar atunci când tranzitează sectorul unei zodii de aer, cum este Vărsătorul, se produc o serie de lucruri frumoase, dar și destul de dure din anumite perspective.

ADVERTISEMENT

Jupiter în Vărsător vorbește despre idei progresiste și scoate la iveală o serie de soluții alternative la problemele cu care ne confruntăm zi de zi.

Jupiter în Vărsător din 19 decembrie

Fenomenul va scoate la iveală o serie de idei noi, ale viitorului, și ne pregătește în această perioadă, până pe 31 decembrie, pentru ceea ce deja de câteva luni numim ”noua normalitate”.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim despre fiecare zodie în parte, lucrurile diferă în funcție de experiențele fiecăruia, de poziționarea planetelor în sectoarele lor natale și de ceea ce au fost capabile să învețe în acest an 2020.

Berbecii vor fi puși să aleagă în dragoste, Jupiter reușind să le deschidă ochii în legătură cu anumite iluzii care până acum erau totul pentru ei.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să reducă excesele

Taurii, Capricornii și Vărsătorii tatonează cu tot felul de upgradări la noile tehnologii și sunt puși pe studiat, pe analizat, pe verificat. E o perioadă a (re)descoperirilor pentru ei.

Gemenii schimbă foaia începând cu seara zilei de 19 decembrie. Un prieten sau o rudă le arată cât de mult pierd cu atitudinea lor și sunt puși pe fapte mari de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Racii sunt într-o pasă proastă, însă încep și ei să vadă câteva soluții salvatoare, în timp ce Leii și Fecioarele intră într-o perioadă a recompenselor, primind mult bine din partea sorții.

Balanțele sunt și ele puse pe schimbări, în special în casă. Unii vor să schimbe mobilierul înainte de Crăciun, în timp ce alții s-ar putea să-și schimbe chiar domiciliul.

Scorpionii au probleme financiare, iar Săgetătorii se simt în sfârșit liniștiți, căci se așterne armonia în viața lor.

Capricornii continuă să fie pe val, iar lucrurile cu adevărat fantastice abia de acum vin în viața lor, în timp ce Peștii trebuie să fie atenți la toate tipurile de excese.

 

ADVERTISEMENT