Life

Planeta Jupiter intră în zodia Berbec pe 11 mai 2022. Marele benefic al astrologiei îi avantajează pe Lei și Fecioare

Planeta Jupiter intră în zodia Berbec pe 11 mai 2022. Marele benefic al astrologic va avantaja mai multe semne zodiacale, în special pe Lei și Fecioare.
06.05.2022 | 10:29
Planeta Jupiter intra in zodia Berbec pe 11 mai 2022 Marele benefic al astrologiei ii avantajeaza pe Lei si Fecioare
Planeta Jupiter intră în zodia Berbec pe 11 mai 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter va intra în zodia Berbec începând cu data de 11 mai 2022. Planeta cunoscută ca marea benefică a astrologiei va aduce câteva motive de bucurie pentru mulți nativi, așa cum se întâmplă la fiecare tranzit.

Planeta Jupiter, în zodia Berbec din 11 mai 2022

Berbecii găsesc energia și resursele necesare pentru a finaliza anumite proiecte față de care au avut anumite reticențe. Totul se schimbă în bine în favoarea lor. Au și susținerea necesară de la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taurii pășesc în continuare pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie atenți la modul în care se adresează persoanelor din jur. Gemenii au câteva motive de bucurie, mai ales dacă privim spre relațiile cu familia. Pe plan amoros există în continuare mici disensiuni.

Racii tind să exagereze anumite situații din viața lor. Se poziționează prost față de unele evenimente din cercul lor de prieteni ori din familie, iar asta îi poate costa scump.

ADVERTISEMENT

Leii și Fecioarele sunt, de departe, cele mai avantajate zodii în perioada următoare. Jupiter le oferă totul pe tavă. Trebuie doar să știe să primească lucrurile bune din partea vieții.

Scorpionii dau lovitura în afaceri

Balanțele se fâstâcesc în fața unei surprize, căci nu întotdeauna le încântă ce fel de cadouri primesc de la ceilalți. De data asta ar putea să se prefacă pentru a nu le strica apele celor din jur. Până la urmă, gestul contează!

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt mai determinați ca nicicând să înceapă o afacere pe cont propriu. Au destulă inspirație și voință încât să dovedească lumii întregi de ce sunt capabili. Jupiter îi ajută cu banii de care au nevoie.

Săgetătorii sunt în perioada de aur a vieții lor. Planeta Jupiter le reconfirmă anumite principii și valori. Capricornii duc dorul unor vremuri în care pâinea și cuțitul erau în mâinile lor. Sunt nevoiți să se reacomodeze la noile conjuncturi sociale, acelea în care nu dețin controlul absolut asupra situațiilor.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt și ei avantajați de tranzitul lui Jupiter în Berbec, mai ales pe plan profesional. Obțin contracte importante, deci vin bani!

Cât despre Pești, aceștia se focusează asupra vieții lor amoroase. Știu cum să nu mai repete greșelile din relațiile anterioare.

ADVERTISEMENT