Life

Planeta Jupiter intră în zodia Berbec pe 20 decembrie 2022. Racii și Capricornii, perioadă cu greutăți

Planeta Jupiter va intra în zodia Berbec la data de 20 decembrie 2022. La ce trebuie să ne așteptăm în urma acestui fenomen astrologic?
13.12.2022 | 18:12
Planeta Jupiter intra in zodia Berbec pe 20 decembrie 2022 Racii si Capricornii perioada cu greutati
Planeta Jupiter intră în zodia Berbec pe 20 decembrie 2022. Foto: astrobutterfly.com
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter va intra în zodia Berbec pe 20 decembrie 2022. Fenomenul astrologic își va pune amprenta asupra nativilor de apă și de aer în perioada următoare.

Planeta Jupiter intră în Berbec pe 20 decembrie 2022

Jupiter, considerat marele benefic al astrologiei, vine cu câteva lecții importante de viață și provocări ce au rolul să scoată la suprafață calități pe care nici noi nu am bănuit că le avem.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Berbec sunt vizați în carieră. Pe plan profesional, nativii de foc vor face câteva alegeri care duc la schimbări benefice.

Taurii sunt ceva mai precauți la capitolul cheltuieli, asta pentru că au de gând să facă o surpriză mare cuiva drag. Nativii de pământ încep să se gândească serios la ce fel de cadouri vor să achiziționeze pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse în situații ceva mai complicate față de alte perioade ale anului. Pentru Gemeni,

tranzitul jupiterian scoate la iveală câteva situații pe care au tot încercat să le astupe, să le ascundă. Unii oameni le pot face zile fripte.
Cât despre Balanțe și Vărsători, acești nativi se lovesc de temperamentul dificil al persoanelor apropiate. Au probleme în comunicarea cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Deciziile la cald pot îngreuna viețile zodiilor de apă

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) iau decizii la cald, iar asta le poate îngreuna realizările. Racii sunt nevoiți să se replieze din mers pe plan profesional, să se focuseze cu mai multă atenție pe ceea ce știu sigur că pot face. Nu e indicat să meargă după zvonistică în viață!

Scorpionii recurg la tot felul de tertipuri pentru a-i impresiona pe cei din jur, doar că șiretlicurile nu vor mai funcționa până la capăt și de data aceasta! Peștii pot avea parte de câteva probleme în dragoste.

ADVERTISEMENT

Celelalte două zodii de foc, Leu și Săgetător, sunt prinse în niște situații noi, inedite, în care pot dovedi ce fel de priceperi au și la ce le folosește experiența acumulată într-un anumit domeniu. Trec niște teste importante în dragoste!

Fecioarele au o perioadă un pic mai aglomerată. Sunt puse pe drumuri și pe înfăptuit o serie de planuri, unele trasate de ceilalți, altele născocite de ele. Cât despre Capricorni, aceștia sunt nevoiți să fie foarte atenți la ceea ce spun căci unele cuvinte spuse în momente nepotrivite se pot întoarce împotriva lor.

ADVERTISEMENT