Life

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai și produce o avalanșă de schimbări. Atenție, Gemeni!

11.05.2021 | 11:49
Planeta Jupiter intra in zodia Pesti pe 14 mai si produce o avalansa de schimbari Atentie Gemeni
Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai, iar acest eveniment va produce o serie de schimbări în bine. Marele benefic aduce vindecare, în primul rând spirituală, dar și câteva atenționări pentru anumite semne zodiacale aflate la marginea prăpastiei.

Jupiter este considerat Marele Benefic al astrologiei pentru că atunci când vine, mai ales într-o zodie de apă, aduce reparații: reparații morale, reparații medicale, adaptare la noile paradigme sociale și nu în ultimul rând concretizarea anumitor proiecte înțepenite de timp și posibilități.

ADVERTISEMENT

Tranzitul din 14 mai în Pești este foarte important pentru toate zodiile. Apar ocazii unice de a îngropa securea războiului, acolo unde au existat conflicte serioase mai ales în familie, și vine ca un fel de ghidaj în a angrena pozițiile corecte ale fiecărui individ în raport cu lumea.

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai 2021

Peștii sunt favoriții lui Jupiter. Toate lucrurile vor fi așezate în favoarea lor, iar acest fenomen astrologic vine ca un pansament care vindecă rănile lor sufletești.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor avea o oglindă în fața și își vor da seama că trebuie să corecteze anumite comportamente. Planeta le pune această oglindă în față pentru a învăța să nu mai vorbească urât, să nu mai fie suspicioși cu toată lumea, mai ales că ei sunt pe un trend ascendent din punct de vedere profesional și oricât de buni ar fi în ceea ce fac gura lor poate dărâma toată munca.

Taurii simt că le fuge pământul de sub picioare. Sunt puțin nervoși. Nu au stare, nu sunt mulțumiți de nimic din ce se întâmplă și vor reuși să îi indispună și pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin o adevărată forță a naturii

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la promisiunile pe care le fac deoarece Jupiter nu încurajează înșelătoria, a-i duce pe ceilalți cu zăhărelul.

Racii contemplează asupra resurselor de care dispun pentru a-și schimba viața în bine și au curajul să ceară ajutor acolo unde se lovesc de lipsuri.

ADVERTISEMENT

Leilor nu le priește foarte mult acest fenomen astrologic pentru că au impresia că nu au greșit cu nimic față de ceilalți, iar Jupiter face exact asta: le arată unde au călcat strâmb.

Fecioarele sunt extrem de încrezătoare în forțele lor și devin o adevărată forță a naturii. Dorința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie va fi răsplătită de Marele Benefic Jupiter.

Balanțele au parte de multe momente speciale pe care le vor petrece în familie. Se vor adapta unor situații cu totul inedite și vor face față unor decizii importante de luat.

Scorpionii trec cu vederea anumite situații, însă se lovesc de greșelile pe care le-au făcut și trebuie să recunoască unde nu au acționat bine pentru a fi împăcați sufletește.

Săgetătorilor li se arată luminița de la capătul tunelului. Acești nativi vor fi puși în situații inedite în perioada următoare, unele care le vor da forța necesară pentru a izbuti mai ales pe plan profesional.

Capricornii duc anumite bătălii pe care le vor câștiga. Au de recuperat niște sume de bani serioase.

Vărsătorii au noroc în dragoste și sunt extrem de entuziasmați de surprizele pe care le vor trăi după data de 14 mai 2021.

 

ADVERTISEMENT
Tags: