Life

Planeta Jupiter își reia mersul direct în Capricorn din 13 septembrie. Ne așteaptă ceva unic pe toți!

10.09.2020 | 13:37
Planeta Jupiter isi reia mersul direct in Capricorn din 13 septembrie Ne asteapta ceva unic pe toti
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter își reia mersul direct în zodia Capricorn începând cu data de 13 septembrie 2020. Marele Benefic, așa cum este cunoscut în astrologie, vine cu câteva vești bune pentru toți, dar nu pentru mult timp.

Jupiter în zodia Capricorn din 13 septembrie

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor pune mai mult accent pe relațiile cu persoanele din jur, cu prietenii sau rudele apropiate.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci și Lei este o oportunitate unică de a restabili legături pierdute, ba chiar unii din acești nativi s-ar putea întoarce la o veche iubire.

Săgetătorii comunică mai eficient, în special în zilele de 13 și 14 septembrie, și au parte de o serie de momente fantastice alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) fac ce fac și își dau seama că nu mai pot continua sfidând realitatea și adevărul. Acești nativi trebuie să facă mult mai multe sacrificii de acum înainte pentru a obține succesele dorite.

Capricornii devin un model pentru ceilalți

Balanțele și Vărsătorii vor avea parte de un eveniment unic, de ceva spectaculos care le va schimba complet percepția despre viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi într-o pasă ceva mai bună față de începutul lui septembrie, care părea negru și sumbru.

Scorpionii se mai înviorează după ce primesc diferite asigurări de la partenerii de afaceri privind niște sume restante, iar Peștii primesc mai multă iubire decât și-au imaginat vreodată.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) stau cel mai bine din punct de vedere astrologic. Taurii vor cădea la pace cu anumite persoane cu care nu s-au înțeles foarte bine în ultima perioadă, în timp ce Fecioarele se vor concentra foarte mult pe adoptarea unui nou stil de viață.

Capricornii se pregătesc și ei de mici reforme în viața lor și se apucă serios de treabă, ba chiar devin o sursă de inspirație pentru cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT