Carousel hot news

ASTROLOGII ne dau EMOŢII cu Grecia. “Se joacă pînă în ultima clipă…”

Echipa naţională a României va întîlni Grecia în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, prima manşă urmînd să se dispute la Pireu vineri, 15 noiembrie, ora 21:45....
Autor: Răzvan Scarlat | 08.11.2013 | 13:00
ASTROLOGII ne dau EMOŢII cu Grecia.
Victor Piturca.

Echipa naţională a României va întîlni Grecia în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, prima manşă urmînd să se dispute la Pireu vineri, 15 noiembrie, ora 21:45. Astrologul Oana Hanganu a prefaţat duelul şi susţine că acest an va fi unul favorabil fotbalului românesc.

“Ziua în care se desfăşoară meciul are o vibraţie cinci, iar asta înseamnă surprize neaşteptate şi faptul că meciul se va juca pînă în ultima clipă. Oricum, 2013 este un an favorabil fotbalului românesc, pentru că Federaţia Română de Fotbal a fost fondată într-un an al Cocoşului, iar în mitologia şi astrologia chinezească astfel de începuturi sunt favorizate într-un an al Şarpelui, cum este 2013”, a spus astrologul la România TV.

De asemenea, Hanganu a mai dezvăluit şi ce prezic astrele pentru Vlad Chiricheş şi Victor Piţurcă: “Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, s-a născut într-un an al Şarpelui de Pământ, iar anul acesta ar trebui să fie foarte bun pentru el. Dar şi căpitanul naţionalei Greciei este născut tot într-un an al Şarpelui, însă este un Şarpe de Foc. Dacă ţinem seama de Teoria celor cinci elemente asta înseamnă că raportul este în favoarea căpitanului României. În ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă, el este ajutat de planeta Marte, numai că va fi cam dur cu elevii săi şi s-ar putea ca pe jucătorii să nu îi ajute prea mult această atitudine”.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!