Life

Planeta Marte intră în zodia Berbec pe 25 mai 2022. Capricornii își pierd răbdarea

Planeta Marte va intra în zodia Berbec începând cu data de 25 mai 2022. Acest nou fenomen astrologic va întări anumite convingeri și va spori conflictele.
24.05.2022 | 17:30
Planeta Marte intra in zodia Berbec pe 25 mai 2022 Capricornii isi pierd rabdarea
Planeta Marte intră în zodia Berbec pe 25 mai 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte va intra în zodia de domiciliu, Berbec, din 25 mai 2022! Obiectul ceresc guvernator al zodiei de foc pune lucrurile la punct spre finalul acestei luni.

Planeta Marte intră în zodia Berbec din 25 mai 2022

Multe dintre lucrurile pe care le credeam într-un fel se vor dovedi a fi eronate. Unele convingeri se vor întări, iar pozițiile din anumite conflicte se vor intensifica. Iată cum este afectată fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt pe picior de forță. Comunică eficient, acționează cu cap și sunt prezenți acolo unde este nevoie de ei. Au o stea norocoasă, cum s-ar zice.

Taurii au tot felul de regrete. Revin asupra unor decizii, apoi se răzgândesc din nou… și tot așa. E un haos în mintea lor pe care, din nefericire, nu vor reuși să îl clarifice nici de data asta. Gemenii au o perioadă un pic mai tulbure din punct de vedere emoțional. Se pot isca certuri în cuplu.

ADVERTISEMENT

Racii primesc anumite garanții de la persoanele din jur în legătură cu o decizie financiară pe care nu au luat-o de frică. Leii rup anumite alianțe sau prietenii toxice. Își fac prieteni noi și sunt mai încrezători în forțele lor.

Capricornii sunt puși pe harță

Cât despre Fecioare, acestea au o poftă de călătorit ceva de speriat! Visează la vacanțe și, surpriză, s-ar putea chiar să aibă parte de o escapadă la finalul acestei luni! Balanțele poartă discuții extrem de importante în familie pentru a stabili ce responsabilitate are fiecare.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt într-o perioadă efervescentă a vieții lor. Tot ce își propun le iese cât ai zice pește!

Săgetătorii sunt liniștiți și încrezători într-un proiect pe care vor să-l demareze în colaborare cu o persoană apropiată. Au motive de bucurie. Capricornii nu sunt în apele lor. Își pierd răbdarea și se ceartă cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se uită mai atent în oglindă pentru a-și da seama unde greșesc atunci când își impun convingerile. Peștii au parte de surprize pe plan amoros. Iubirea le face cu ochiul!

ADVERTISEMENT
Tags: