Life

Planeta Marte intră în zodia Gemeni pe 4 martie 2021. Abia acum încep greutățile

02.03.2021 | 10:29
Planeta Marte intra in zodia Gemeni pe 4 martie 2021 Abia acum incep greutatile
ADVERTISEMENT

Planeta Marte va intra în zodia Gemeni pe 4 martie 2021, moment astral tensionat care se mută pe zona de bani și relaționare cu ceilalți pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Marte va părăsi zodia Taur în data de 4 martie, la ora 05:30 și își va continua traseul celest în sectorul Gemenilor. Planeta războiului, cum este cunoscută în astrologie, aduce o serie de momente extrem de imprevizibile care pot schimba anumite paradigme sociale din temelii.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor avea ocazia să spună tot ce au pe suflet și o vor face cu mai mult aplomb ca niciodată, riscând să își pună în dificultate până și cele mai apropiate relații.

Planeta Marte în zodia Gemeni din 4 martie 2021

Taurii se confruntă cu anumite lacune financiare, iar asta îi poate determina să fie mai irascibili cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt puși și ei pe harță. Anumite probleme de familie s-ar putea răsfrânge asupra cuplului pe care îl formează.

Racii au o perioadă plină de dileme, iar Marte le dă capacitatea de a vocifera, de a protesta, de a spune cu subiect și predicat, sus și tare, tot ce îl nemulțumește.

ADVERTISEMENT

Leii sunt ceva mai temperați și găsesc măsura echilibrului în relațiile sale. Aleg calea diplomației de data aceasta.

Fecioarele pornesc mai degrabă o revoltă interioară și evită să își exprime nemulțumirile în public asta deoarece își dau seama că trebuie să adopte o altă tactică pentru a face dreptate.

ADVERTISEMENT

Conflicte pe bandă rulantă și reglări de conturi cu sine și cu ceilalți

Balanțele sunt într-o perioadă a căutării de sine, deci e posibil să se aplece mai mult asupra chestiunilor legate de religie, ezoterism, spiritualitate.

Scorpionii intră într-un conflict permanent cu persoanele străine, dar apropiate cumva de ei. Poate fi vorba despre vecini, despre colegii de la serviciu sau colegii de școală.

Săgetătorii se liniștesc sufletește și primesc asigurări că lucrurile intră pe un făgaș normal din toate punctele de vedere.

Capricornii sunt în pericol de a pierde bani, iar tranzitul lui Marte în Gemeni îi trage de mânecuță și le spune să nu facă investiții hazardate.

Vărsătorii au o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Sunt inovatori și prind curajul de a se exprima frumos și plăcut.

Peștii sunt dispuși să cadă la un acord cu persoanele cu care s-au aflat într-un permanent conflict în ultima perioadă.

 

ADVERTISEMENT