Life

Planeta Marte intră în zodia Pești pe 15 aprilie 2022. Berbecii și Scorpionii, favorizați de astre

Planeta Marte intră în zodia Pești pe 15 aprilie 2022, fenomen astrologic menit să îi favorizeze în special pe Berbeci și Scorpionii, mai ales din punct de vedere profesional.
05.04.2022 | 15:45
Planeta Marte intra in zodia Pesti pe 15 aprilie 2022 Berbecii si Scorpionii favorizati de astre
Planeta Marte intră în zodia Pești pe 15 aprilie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte, cea care guvernează Berbecul, va intra pe 15 aprilie 2022 în zodia Pești, aducând o energie și o forță cu care multe zodii nu s-au întâlnit de multă vreme.

Planeta Marte intră în zodia Pești pe 15 aprilie 2022

Marte poate aduce conflicte acolo unde lucrurile parcă erau prea pașnice, dar și o serie de noi orizonturi cu care multe zodii nu s-au mai confruntat. Evenimentul de la mijlocul lunii va oferi fiecărui nativ câte un imbold în a face ceea ce își doresc, în a îndrăzni.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt motivați să acționeze cu mai multă fermitate, mai ales în relațiile de amiciție și cele de la locul de muncă. Taurii pot părea un pic depășiți de situație, căci ego-ul nu îi va lăsa să recunoască părțile bune ale celor din jur, mai ales ale celor care le-au oferit sfaturi ori care le-au adus critici constructive.

Gemenii schimbă puțin modul de a comunica. Sunt mai atenți la doleanțele interlocutorului și mai pregătiți pentru a combate cu argumente valide ceea ce li se spune. Racii au motive de bucurie, căci planeta Marte în Pești îi avantajează în sectorul muncii.

ADVERTISEMENT

Leii se pot simți ușor obosiți. O mică excursie sau o zi liberă de la serviciu le-ar putea încărca bateriile. Fecioarele trage tot felul de concluzii benefice pentru planurile pe care le au. Sunt puse în tot felul de situații din care vor ieși cu capul sus.

Peștii își schimbă viața în bine

Balanțele găsesc noi puncte de sprijin în persoane de la care nu aveau nicio așteptare. Scorpionii sunt favorizați pe plan profesional. Cei tineri pot obține măriri salariale, iar cei cu ceva experiență în câmpul muncii ar putea primi un post nou.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii renunță la a-i mai judeca pe ceilalți. Devin mai împăciuitori, mai dispuși să vadă și alte perspective asupra vieții. Capricornii se confruntă cu tot felul de dorințe care pot fi costisitoare pentru ei.

Vărsătorii lenevesc. Lipsa lor de chef poate veni cu niște neplăceri, mai ales dacă neglijează cu lejeritate jobul pe care îl au. Peștii renasc și se simt mai puternici, mai ambițioși, gata să își schimbe viața în bine. Astrele îi vor ajuta mult.

ADVERTISEMENT