Life

Planeta Mercur este deja în Leu. Ce să nu faci începând de mâine, când se vor simți primele efecte

05.08.2020 | 15:56
Planeta Mercur este deja in Leu Ce sa nu faci incepand de maine cand se vor simti primele efecte
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur a intrat astăzi în zodia Leu, iar primele efecte ale acestui fenomen se vor resimți de mâine, 6 august. Îți prezentăm lucrurile de care e bine să te ferești ca să îți meargă bine.

Planeta Mercur în Leu: Ce să nu faci

Berbec: Nu-ți fie teamă să faci schimbări. Este bine să riști, să nu te mai iei după ceilalți, să faci lucrurile pe care până acum le-ai ignorat.

ADVERTISEMENT

Taur: Este favorizat sectorul amoros, așa că nu te închide, ci lasă-ți inima deschisă în fața iubirii.

Gemeni: Evită să transformi totul într-o dramă continuă. Nu faci decât să prelungești anumite stări de agonie pe care singur le creezi.

ADVERTISEMENT

Rac: Momentele de cumpănă din punct de vedere sentimental nu pot fi evitate. Rupe orice legătură toxică acum.

Leu: Nu spune nu ofertelor bănoase, căci perioadă ca asta nu vei mai pupa până în 2022.

Scorpionii nu trebuie să se izoleze de ceilalți

Fecioară: Implică-te mai mult și nu te descumpăni. Oferă-le celor din jurul tău optimismul care te caracterizează și veselie.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu privi totul cu un dramatism exacerbat. Acum e momentul să faci schimbările pe care voiai să le faci de mai mult timp.

Scorpion: E foarte bine să nu ai încredere în nimeni, dar nu te izola de oameni, nu te sălbătici.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Nu renunța la buna dispoziție care te caracterizează în fond. Dacă gândești pozitiv, toate lucrurile vor fi bune. Ai să vezi.

Capricorn: Nu ignora schimbările profesionale care vin în viața ta, chiar și dacă sunt neanunțate. Este momentul să dai dovadă de mai multă responsabilitate.

Vărsător: Vin momente decisive în viața ta, așa că fii cu ochii în patru. Vor avea loc câteva schimbări care îți vor marca următorii cinci ani.

Pești: E perioada renunțărilor la lucrurile de care nu ai nevoie. Pune-te serios pe treabă și nu mai tărăgăna anumite procese. Unele decizii trebuie luate cât mai repede posibil.

 

ADVERTISEMENT