Life

Planeta Mercur intră în Fecioară, zodia de domiciliu. Cum ne va afecta fenomenul din 20 august

18.08.2020 | 14:54
Planeta Mercur intra in Fecioara zodia de domiciliu Cum ne va afecta fenomenul din 20 august
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară începând cu data de 20 august. Vor avea loc o serie de schimbări, iar multe zodii vor lua deciziile pe care le-au tot amânat de la începutul anului.

Mercur în zodia Fecioară din 20 august

Mercur este planeta înțelepciunii și a comunicării în astrologie, iar atunci când tranzitează o zodie de pământ, în acest caz Fecioara, deschide porțile pentru rezolvarea problemelor în special pentru semnele de aer și de de pământ.

ADVERTISEMENT

Așadar, vor fi avantajate zodiile Gemeni, Balanță, Vărsător, Taur, Capricorn și Fecioară.

Pentru Tauri și Capricorni se anunță o perioadă profesională foarte bună, poate cea mai fructuoasă de până acum.

Capricornii sunt cei mai pregătiți pentru proiectele noi, iar modul în care vor comunica se va schimba radical.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt în pragul despărțirii

Pentru zodiile de apă și de foc, adică Săgetător, Berbec, Leu, Scorpion, Rac și Pești urmează o perioadă plină de vulnerabilități.

Scorpionii trebuie să renunțe la deciziile bazate pe orgoliu și să se documenteze mai mult înainte să ia o hotărâre care le vizează viața intimă.

ADVERTISEMENT

Mulți Scorpioni s-ar putea despărți din 20 august încolo căci vor descoperi ce fel de persoane sunt potrivite felului lor de a fi.

Peștii vor avea oportunitatea de a-și cere iertare dacă au greșit față de cineva. Este momentul oportun pentru dialog, pentru a îngropa securea războiului. Nu trebuie să le fie jenă în a recunoaște că s-au înșelat în anumite privințe.

ADVERTISEMENT

Racii au o perioadă de cumpănă pe plan sentimental. Nu se mai simt în apele lor, iar cei implicați într-o relație amoroasă vor face tot posibilul să limiteze interacțiunea cu partenerul de viață pentru că simt nevoia să fie singuri, să fie liniște.

Berbecii și Săgetătorii primesc o infuzie de energie din partea lui Mercur și sunt rugați de astre să își tempereze pornirile. Nu de alta, dar de multe ori își fac scenarii care nu se adeveresc niciodată.

Leii sunt pe cai mari. Au o perioadă bună la toate capitolele și e bine să profite de ea, să facă tot ceea ce au amânat până acum.

 

ADVERTISEMENT