Life

Planeta Mercur intră în Leu pe 5 august 2020. Momentul care va marca viețile tuturor zodiilor

28.07.2020 | 17:10
Planeta Mercur intra in Leu pe 5 august 2020 Momentul care va marca vietile tuturor zodiilor
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur va intra în zodia Leu pe data de 5 august 2020 și mai multe zodii vor avea parte de un moment extrem de important în viața lor, unul care le va marca viitorul pentru următorul an.

Mercur în zodia Leu și efectele asupra zodiilor, din 5 august 2020

Berbecii vor afla câteva răspunsuri pe care le așteptau foarte mult din punct de vedere profesional. Se vor redresa și vor avea mai multe motive de bucurie pe viitor.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte și ei de un moment decisiv, unul pe care nu îl vor putea ignora. Se întâmplă ceva în Casa Familiei și a Dragostei, ceva bun bineînțeles.

Gemenii renunță la a mai dramatiza totul în viața lor, chiar și atunci când nu există nicio problemă. Planeta înțelepciunii, Mercur, care îi și guvernează îi aduce cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Peștii s-ar putea să își schimbe jobul

Racii au parte de un moment de cumpănă din punct de vedere amoros. Unele lucruri se vor schimba, iar în unele cazuri se poate anunța o despărțire.

Leii sunt cei care din 5 august vor prinde gustul fericirii. Au noroc la bani, dar și în dragoste.

Fecioarele devin mai puternice și mai responsabile, chiar vor oferi cheia rezolvării multor probleme mai ales pentru apropiați.

ADVERTISEMENT

Balanțele își echilibrează chakrele și privesc viața dintr-o perspectivă nouă, spirituală.

Scorpionii devin mai reticenți în relațiile cu ceilalți și chiar se însingurează. De fapt, ei vor coace ceva.

Săgetătorii se mai liniștesc după ce află câteva vești bune, iar Mercur le aduce mai multă bună dispoziție.

ADVERTISEMENT

Capricornii pornesc și ei pe un drum cu totul nou în carieră. Vor fi puși în situații inedite din care vor avea numai de câștigat.

Vărsătorii și Peștii au parte și ei de momente decisive. Primii vor începe o relație nouă de dragoste, iar cei din urmă s-ar putea să își schimbe locul de muncă.

 

ADVERTISEMENT