Life

Planeta Mercur intră în Scorpion pe 10 noiembrie. Ce se va schimba peste o săptămână

03.11.2020 | 13:29
Planeta Mercur intra in Scorpion pe 10 noiembrie Ce se va schimba peste o saptamana
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Scorpion pe 10 noiembrie. Practic, această planetă își continuă tranzitul direct după ce a stat o perioadă în zodia Balanță. Iată ce ne așteaptă peste numai o săptămână!

Planeta Mercur este recunoscută în astrologie drept planeta care se ocupă de comunicare, de parteneriatele profesionale, denumită și planeta înțelepciunii.

ADVERTISEMENT

Din 10 noiembrie vom avea mai multe resurse pentru a ne descurca în situații dificile și vom primi anumite răspunsuri după care tânjeam poate chiar toată viața.

Planeta Mercur intră în Scorpion pe 10 noiembrie: efectele pentru fiecare zodie

Berbecii vor fi destul de afectați mai ales din punct de vedere financiar, semn că trebuie să se apuce de economisire încă de pe acum. Pentru acești nativi, lucrurile vor deveni complicate mai ales după data de 11 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Taurii reușesc să își adune toate forțele pentru a face față presiunii și stresului la locul de muncă. Au o perioadă destul de bună.

Gemenii sunt favorizați în sectorul familiei și al comunicării cu cei din jur. Acești nativi, guvernați chiar de Mercur, vor ști cum și ce să spună în anumite momente.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, încercate emoțional

Racii continuă să se confrunte cu probleme în relația lor sentimentală. Fie nu comunică suficient, fie nu comunică la timp.

Leii sunt dispuși să îngroape securea războiului în conflictele cu persoanele din jurul lor și devin ceva mai împăciuitori.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt din ce în ce mai expuse unor situații complicate din punct de vedere emoțional, problemele venind de data aceasta din exterior. Trebuie să ia decizii înțelepte, iar Mercur le poate ajuta în această privință.

Balanțele sunt într-un conflict cu o persoană apropiată, cineva chiar din familie. Nu e indicat să se arunce în față cu acuzații pe care nu le pot proba.

Scorpionii pun paie pe foc în anumite conflicte pe care tot ei le-au pornit și vor ieși cu imaginea șifonată din această poveste.

Săgetătorii au nevoie de liniște și de încurajări în perioada care urmează. Sunt destul de pregătiți pentru a face mari schimbări.

Capricornii au o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Pun mare preț pe muncă și lucrurile vor ieși așa cum își doresc.

Vărsătorii sunt ceva mai liniștiți și primesc vești excelente de la locul de muncă. Au parte de bucurii financiare neașteptate.

Peștii fac tot posibilul să se detașeze de problemele celor din jur, însă nu vor reuși să facă asta până la capăt.

 

ADVERTISEMENT