Life

Planeta Mercur intră în Taur pe 19 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

12.04.2021 | 10:45
Planeta Mercur intra in Taur pe 19 aprilie Cum sunt afectate zodiile
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Taur pe 19 aprilie, după o incursiune în Pești și Berbec, continuând să facă ordine în viețile tuturor. 

Înțeleptul Mercur vine cu mai multe responsabilități în special pentru cei născuți în zodii de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) și pune accentul pe relațiile de serviciu.

ADVERTISEMENT

Taurii vor căpăta mai multă putere, iar cuvântul lor va cântări mai mult atunci când se vor lua decizii la locul de muncă. Fecioarele se gândesc și ele cum să iasă în față și o vor face de data asta cu un proiect nou.

Mercur intră în Taur pe 19 aprilie: efectele asupra zodiilor

Capricornii continuă să facă schimbări prin casă și să îi ajute pe cei din familie la treburile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni,  Vărsător și Balanță) sunt prinse pe picior greșit în perioada următoare. Tranzitul lui Mercur în Taur îi pune în încurcătură pe Gemeni. Anumite gafe pe care le-au făcut vor ieși la iveală. Vărsătorii și Balanțele sunt sub avertismentul astrelor începând cu 19 aprilie: să nu pornească la drum lung!

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au nevoie de o perioadă de reechilibrare interioară, însă Mercur nu aduce acea pace visată, ci apasă și mai mult pe rănile sufletești.

ADVERTISEMENT

Scorpionii și Peștii trebuie să înțeleagă mai bine cauza durerii lor

Poate că acum este momentul ca Scorpionii și Peștii să înțeleagă în profunzime anumite necazuri pentru ca data viitoare să fie căliți și să nu mai sufere. Racii stau bine la capitolul emoțional.

Zodiile de foc ( Berbec, Săgetător și Leu) se concentrează asupra carierei și vor avea parte de ajutor nesperat în demersurile lor inedite.

ADVERTISEMENT

Berbecii s-ar putea îmbogăți după data de 19 aprilie, căci Mercur le dă tot felul de idei de a face bani repede și cinstit.

Leii au nevoie de o vacanță și nu e exclus să pornească într-o călătorie cu totul specială, iar Săgetătorii duc o luptă pentru imagine și pentru oamenii dragi lor, apărându-i împotriva tuturor criticilor.

 

ADVERTISEMENT