Life

Planeta Mercur intră în zodia Capricorn pe 20 decembrie. 3 zodii sunt la ceasul bilanțului karmic

19.12.2020 | 16:03
Planeta Mercur intra in zodia Capricorn pe 20 decembrie 3 zodii sunt la ceasul bilantului karmic
Planeta Mercur intră în Capricorn pe 20 decembrie. Foto: astrosage.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur, a înțelepciunii și a comunicării în astrologie, intră în zodia Capricorn pe 20 decembrie, iar efectele acestui eveniment se vor resimți din primele clipe.

Trei zodii vor fi la ceasul bilanțului karmic, însă până la predicțiile pentru fiecare zodie în parte, să aflăm mai multe despre acest fenomen astral.

ADVERTISEMENT

Atunci când Mercur se află în Capricorn trebuie să știm că vine momentul în care trebuie să renunțăm la ideile care nu sunt deloc benefice, la mentalitățile învechite.

Planeta Mercur în zodia Capricorn și efectele acestui fenomen

Mercur ne va ajuta în perioada care urmează să scăpăm de balastul din mintea noastră, să ne organizăm mai bine în activitățile de zi cu zi și să comunicăm mai eficient.

ADVERTISEMENT

Prudența, organizarea și gândurile curate sunt elementele care definesc în totalitate tranzitul lui Mercur în Capricorn, deci urmează o perioadă de curățare pentru fiecare.

Cele trei zodii care își vor face bilanțul karmic sunt, evident, Capricornul, dar și Săgetătorul și Balanța. Toți trei vor trage linie și se vor gândi la lucrurile care i-au marcat în acest an, reușind să privească viața cu ochi buni.

ADVERTISEMENT

Gemenii, copleșiți de zbuciumul interior

În sfârșit, acești trei nativi își vor da seama cât sunt de valoroși și care sunt oamenii de care au nevoie cu adevărat în preajma lor.

Berbecii se pregătesc de o nouă etapă profesională, în timp ce Taurii stagnează pe plan profesional, însă sunt destul de mulțumiți de cum evoluează lucrurile.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă plină de gânduri și nu toate gândurile sunt tocmai curate. Le trec prin cap tot felul de idei, de panici, însă trebuie să se liniștească. Acest zbucium din mintea lor este unul necesar pentru a face ordine în viața lor.

Racii sunt în continuare într-o perioadă sensibilă și e indicat să se ferească de pericolele pe care le intuiesc foarte bine, iar Leii sunt fericiți pentru că primesc sume importante de bani.

Scorpionii nu sunt nici ei în formă maximă și trebuie să facă o serie de schimbări în relaționarea cu cei din jur, în timp ce Vărsătorii și Peștii se pot apuca deja de îndeplinirea tuturor viselor lor, căci vor avea parte de toate resursele necesare, în special Vărsătorii.

 

ADVERTISEMENT