Life

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară pe 4 august 2022. Taurii și Capricornii resimt cel mai puternic efectele

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară la începutul lunii august 2022. Există câteva zodii care vor fi afectate de acest fenomen, însă majoritatea au numai de câștigat.
25.07.2022 | 12:33
Planeta Mercur intra in zodia Fecioara pe 4 august 2022 Taurii si Capricornii resimt cel mai puternic efectele
Planeta Mercur intră în zodia Fecioară. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară la începutul lunii august 2022, mai exact pe data de 4. Planeta înțelepciunii și a comunicării, care guvernează, de altfel, și zodia Fecioară, ne va aduce mai mult echilibru, mai mult realism în abordarea subiectelor de zi cu zi, mai multă rațiune.

Planeta Mercur intră în zodia Fecioară pe 6 august 2022: ce urmează

Vine o perioadă în care trebuie să decontăm mare parte din lucrurile greșite pe care le-am făcut. Prezența lui Mercur în Fecioară are o încărcătură karmică deoarece vine cu multe lecții de viață importante.

ADVERTISEMENT

Cei care vor resimți cel mai puternic acest fenomen astrologic sunt Taurii și Capricorni, două zodii care au avut bătăi de cap în ultima vreme din mai multe motive, în special la nivel sentimental.

Taurii au de făcut alegeri nu tocmai ușoare. Trebuie să ia niște decizii care îi vor viza pe cei din jur, iar unele din hotărâri aduc nemulțumiri destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Capricornii vor fi nevoiți să recunoască unde au greșit și mai ales cum, căci nu e suficient doar să-și ceară iertare și să șteargă totul cu buretele. Mercur intră atât de profund în gândirea lor, încât acești nativi sunt aproape obligați să își pună cenușă în cap în piața publică.

Următoarele zodii afectate de tranzitul mercurian sunt Balanțele și Vărsătorii. E drept, în cazul lor impactul poate fi unul mai mic, de natură financiară. Nativii de aer trebuie să fie foarte atenți pe ce vor da banii în perioada care vin. Pot cădea în tot felul de capcane. Sunt atrași de tot felul de oferte care nu sunt ceea ce par.

ADVERTISEMENT

Cât despre celelalte zodii, Berbecii pot prinde un tren cu care nu s-au mai întâlnit până acum din punct de vedere profesional. Ar face bine să profite de ocazia unică pe care astrele o aduc în calea lor.

Fecioarele întâlnesc oameni speciali, Peștii devin faimoși

Gemenii sunt ceva mai binedispuși. Pot avea doar probleme cu somnul sau tot felul de gânduri negative în timpul nopții, însă vor fi trecătoare. Racii sunt feriți de probleme, luna august fiind una destul de benefică pentru ei.

ADVERTISEMENT

Leii au noroc în tot ce își propun. Iubirea bate la ușa lor, iar cu banii vor sta la fel de bine. Fecioarele au de-a face cu persoane noi în viața lor. Apar oameni care au ceva să le transmită, veniți parcă dintr-o altă lume. Fiecare om are rolul de a-i învățat ceva, de a le deschide ochii cu privire la multe dileme pe care le au.

Scorpionii și Săgetătorii vor să călătorească tot mai mult. Au o perioadă bună. Comunică eficient și sunt recompensați pentru implicarea lor în treburile familiei, cât și la serviciu.

Peștii vor să fie extrem de vizibili și își câștigă notorietatea în domeniul în care activează.

ADVERTISEMENT