Life

Planeta Mercur intră în zodia Gemeni pe 29 aprilie 2022. Berbecii sunt dați peste cap

Planeta Mercur va tranzita zodia Gemeni începând cu data de 29 aprilie 2022. Planeta comunicării aduce situații cu care mulți nu s-au mai întâlnit până acum.
21.04.2022 | 10:34
Planeta Mercur intra in zodia Gemeni pe 29 aprilie 2022 Berbecii sunt dati peste cap
Mercur intră în zodia Gemeni pe 29 aprilie 2022. Foto: astrolada.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Gemeni pe 29 aprilie 2022. Fenomenul astrologic va produce schimbări profunde la nivel sentimental pentru mai multe semne zodiacale.

Mercur în Gemeni pe 29 aprilie 2022: efectele asupra zodiilor

Berbecii pot fi dați peste cap deoarece realizează că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Sunt nevoiți să își regândească bugetul familiei. Nativii de foc au capacitatea de a improviza, deci se vor descurca și cu problemele care apar în calea lor. Taurii sunt într-o perioadă în care pun foarte multe întrebări. Nu se mulțumesc cu răspunsuri facile, așa că vor insista să aprofundeze anumite teme, unele chiar filozofice.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt tot mai absenți în viețile celorlalți. Au nevoie de un timp al lor în care să se focuseze pe lucrurile la care au rămas restanți în viață.

Racii o duc bine. Mercur le oferă o energie frumoasă, deschidere și mai multă ambiție în a-și atinge țelurile. Leii petrec clipe minunate alături de familie. Cei intrați recent într-o relație de iubire vor avea parte de romantism.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pun piciorul în prag într-o manieră diplomată. Sunt mai ferme și mai convingătoare, fără să fie nevoite să ridice tonul. Balanțele sunt puse pe cumpărături. Mercur le trage de mânecuță, căci pot cădea în tot felul de capcane promoționale.

Peștii pot câștiga bani

Scorpionii au pâinea și cuțitul în mâini. Vor tranșa o serie de situații spinoase pentru ei și pentru cei din jur. Săgetătorii nu se pot plânge de nimic în perioada următoare. Totul merge ca pe roate și se bucură din plin de darurile vieții.

ADVERTISEMENT

Capricornii se confruntă cu o autostimă joasă. Nu gestionează foarte bine criticile, deși sunt spre binele lor, fapt pentru care pot cădea într-o stare de tristețe.

Vărsătorii îi surprind pe cei din jur cu inventivitatea lor. Au o imaginație bogată pe care o vor fructifica mai ales din 29 aprilie încolo.

ADVERTISEMENT

Cât despre Pești, și pentru ei tranzitul mercurian aduce lucruri bune. Pot avea parte de câștiguri financiare consistente.

 

ADVERTISEMENT