Life

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 19 iulie 2022. Momente grele pentru Scorpioni

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 19 iulie 2022. Scorpionii se confruntă cu problemele nerezolvate în trecut, cu tot felul de situații pe care le-au lăsat în ceață.
08.07.2022 | 15:19
Planeta Mercur intra in zodia Leu pe 19 iulie 2022 Momente grele pentru Scorpioni
Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 19 iulie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Leu începând cu data de 19 iulie 2022, prilej cu care mulți nativi vor începe să se implice și mai mult în activități pe care până acum le-au neglijat.

Planeta Mercur intră în zodia Leu pe 19 iulie 2022

Planeta înțelepciunii, așa cum este recunoscută în astrologie, aduce oportunități importante pentru zodiile care se simt în degringoladă, pentru cele care nu mai știu pe unde să o apuce.

ADVERTISEMENT

Soluțiile pentru a ieși din impas nu vor fi tocmai ușoare, dar vor le vor deschide și mai mult orizonturile.

Să începem cu Berbecii. Pentru ei, ultima perioadă a fost una ba bună, ba proastă. Tranzitul mercurian mai schimbă nițel lucrurile și le vor așeza în viețile acestor nativi de foc. Cu alte cuvinte, dispare agitația și se instalează calmul, atât în relațiile profesionale cât și în cele din afara serviciului.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt încercați de tot felul de sentimente, unele neplăcute. Au teama de abandon și din această cauză tind să se agațe de tot felul de oamenii, unii cu care nu au mare lucru în comun, ori de situații de care greu mai pot scăpa după aceea.

Gemenii reușesc să facă slalom printre probleme. Au acea sclipire de geniu pentru a fenta anumite necazuri. Nu va ține la nesfârșit, dar e bine să profite de tranzitul lui Mercur. Cel puțin până la începutul lunii august, vor fi ceva mai feriți de situațiile dificile ori stânjenitoare.

ADVERTISEMENT

Racii își găsesc, în sfârșit, menirea. Conștientizează că mai au multe de reparat, dar e foarte important să știe ce au de făcut cu exactitate. Leii sunt cei mai avantajați din cele 12 semne zodiacale. Nativii de foc au succes în tot ce își propun. Mercur le luminează calea.

Fecioarele sunt puse pe fapte mari

Fecioarele sunt puse pe gânduri și pe fapte mari. Planeta Mercur le oferă toate variantele de lucru, iar ele doar trebuie să aleagă pe ce drum vor s-o ia.

ADVERTISEMENT

Balanțele se preocupă prea mult pentru cei dragi. Au imaginația atât de bogată încât pot suferi din cauza scenariilor negre pe care și le fac. Astrele îi sfătuiesc să fie mai echilibrați.

Scorpionii au parte de câteva momente grele. Atitudinea lor față de problemele celorlalți îi poate costa destul de tare. Trebuie să dea dovadă de mai multă empatie, de mai multă implicare.

Săgetătorii pot primi bani în perioada următoare. Stau foarte bine la capitolul câștiguri din muncă onestă. Capricornii reduc unele probleme la variante mult prea simpliste pentru a putea fi înțelese cu adevărat. Trebuie să renunțe să privească totul cu superficialitate.

Vărsătorii se angrenează în tot felul de proiecte, dar pe care abia le vor putea duce la capăt. Nu e recomandat să alerge după mai mulți iepuri în același timp. Trebuie să își aleagă o singură activitate, un singur plan, să ia totul treptat.

Peștii au norocul de a fi înconjurați de persoane care le vor binele cu adevărat. Să nu le fie teamă să se deschidă în fața prietenilor!

ADVERTISEMENT