Life

Planeta Mercur intră în zodia Pești pe 16 martie. Apar conflicte legate de imagine și putere

15.03.2021 | 11:20
Planeta Mercur intra in zodia Pesti pe 16 martie Apar conflicte legate de imagine si putere
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Pești începând cu data de 16 martie, după o perioadă scurtă de tranzit în semnul Vărsătorului. Noul tranzit al lui Mercur aduce o înțelegere mai profundă a conflictelor interioare și exterioare, iar în perioada următoare multe măști vor cădea.

Mercur aduce mai multă claritate în acțiunile noastre și, chiar dacă uneori tindem să fugim de anumite responsabilități, acest lucru nu mai e valabil odată cu tranzitul în zodia Pești.

ADVERTISEMENT

Planeta înțelepciunii și a comunicătii pune lumina pe cele mai ascunse probleme, iar multe persoane care și-au creat o falsă imagine și au câștigat de pe urma asta vor începe să regândească tot sistemul lor de valori.

Planeta Mercur intră în zodia Pești și produce efecte pe bandă rulantă

Conflictele țin în aceste zile de putere, de raportarea corectă la semeni, de realizări prin muncă și nu prin pile sau prin corupție. Cum s-ar zice, începe să cadă cortina și să vedem adevăratele persoane din spatele a ce ni se prezintă. Haideți să aflăm cum arată acest tranzit pentru fiecare zodie!

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt puși pe fapte mari și încurajați să facă toate demersurile necesare pentru a prinde un loc în față, acolo unde știu că este nevoie de ei și unde pot demonstra de ce sunt capabili. Să nu se lase!

Taurii au tot felul de regrete în această perioadă. Se gândesc la cum ar fi fost dacă… Au norocul că sunt înconjurați de persoane care îi trag repede cu picioarele pe pământ, căci nu e timp pentru melancolii și regrete. E timpul pentru acțiune.

ADVERTISEMENT

Gemenii stau de vorbă mai mult cu ei înșiși și ajung la tot felul de concluzii amare. Descoperă câteva lucruri importante despre anumiți prieteni.

Fecioarele pornesc un proces de schimbare din temelii

Racii fac slalom printre minciunile celor apropiați și își iau o doză mare de scepticism în tot ce vor face de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Leii au o perioadă extraordinară din punct de vedere financiar, dar trebuie să acorde mai multă atenție inimii, iubirii.

Fecioarele pornesc un proces de schimbare din temelii, accentul căzând pe corpul fizic. De latura mentală s-au ocupat în tot anul 2020 și la începutul acestui an, așa că de acum încep transformările fizice.

Balanțele primesc sfaturi de la persoane nepotrivite și de aici reticența de a nu le urma. Uneori dușmanii te pot ajuta mai mult decât crezi.

Scorpionii sunt neîncrezători în forțele lor, iar în această perioadă au tot felul de stări neplăcute. Trebuie să își revină urgent.

Săgetătorii se bucură de liniștea după care au tânjit multe luni, ba chiar se plictisesc. Sunt încurajați să se apuce de activități noi, să încerce lucruri noi.

Capricornii au o perioadă strălucitoare la toate capitolele, la fel și Vărsătorii. Aceștia sunt cei mai avantajați din cele 12 zodii.

Peștii trebuie să treacă tot felul de teste, de examinări. Oamenii le pun la îndoială capacitățile.

 

ADVERTISEMENT