Life

Planeta Mercur intră în zodia Rac pe 11 iulie 2021. Scorpionii trec prin momente dificile

Planeta Mercur intră în zodia Rac pe 11 iulie 2021, iar evenimentul nu va fi unul plăcut mai ales pentru zodiile de apă.
06.07.2021 | 10:54
Planeta Mercur intra in zodia Rac pe 11 iulie 2021 Scorpionii trec prin momente dificile
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur va intra în zodia Rac începând cu 11 iulie, până pe 26. Acest fenomen astrologic va produce efecte destul de puternice pe planul comunicării și al relațiilor parteneriale.

Mercur este recunoscută ca planeta înțelepciunii și a dialogului, a ideilor, chiar a revoluțiilor în gândire. Mercur vine de fiecare dată cu acea doză de pragmatism, de realism de care avem nevoie când simțim că pierdem busola.

ADVERTISEMENT

Din 11 iulie, mai multe zodii vor trece prin tot felul de examene complicate la nivel personal. Lucrurile se vor intensifica mai ales în comunicarea dintre rudenii sau dintre colegii de la locul de muncă.

Planeta Mercur în zodia Rac pe 11 iulie 2021

Racii primesc imboldul necesar pentru a face o serie de lucruri pentru care până acum nu au avut curaj. Vor fi destul de precauți și bine poziționați. Vor avea verbul la ei și vor ști cum să se impună în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu traversează cea mai bună perioadă a lor. Încep să aibă anumite regrete în legătură cu câteva decizii pe care le-au luat fără să se gândească prea mult.

Continuăm cu nativii de apă Pești, despre care putem spune că îi așteaptă o perioadă a resemnărilor și a remușcărilor. Problemele se acutizează pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm la zodiile de foc, unde avem parte de surprize colosale. Berbecii au caalea bătătorită spre succes, dar trebuie să citească bine contractele înainte de a le semna.

Leii sunt și ei pe un trend ascendent din toate punctele de vedere. Duc tot felul de bătălii importante și le câștigă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer, destin cu dublu sens

Săgetătorii își refac viața și iau decizii benefice pentru confortul lor psihologic. Sunt expuși unor situații favorabile. E bine să profite de trenul care trece prin gara lor.

Zodiile de pământ au în față o perioadă plină de curaj, de acte mărețe. Taurii dau totul pentru a demonstra că sunt buni în ceea ce fac, iar Capricornii au parte de avantaje financiare.

Fecioarele se radicalizează pe măsură ce trece timpul și iau poziții tot mai vehemente în legătură cu subiecte ce țin de viață și de moarte.

Zodiile de aer au parte de un destin cu dublu sens. Fiecare decizie pe care o vor lua Gemenii, Vărsătorii și Balanțele îi va afecta în zone unde nu se așteaptă. Vor vedea cele două fețe ale monedei.

 

ADVERTISEMENT