Life

Planeta Mercur intră în zodia Scorpion pe 5 noiembrie 2021. Ce se întâmplă cu Taurii și Gemenii

Planeta Mercur intră în zodia Scorpion pe 5 noiembrie. Fenomenul astrologic va aduce o serie de momente decisive în viețile multora.
02.11.2021 | 10:59
Planeta Mercur intra in zodia Scorpion pe 5 noiembrie 2021 Ce se intampla cu Taurii si Gemenii
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur își reia mersul direct, de data aceasta în zodia Scorpion, pe 5 noiembrie 2021. Planeta înțelepciunii și a comunicării aduce câteva revelații pentru fiecare semn zodiacal.

Tranzitul mercurian de la început de noiembrie ne reamintește angajamentele pe care le-am uitat ori pe care nu am avut curajul să ni le asumăm.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă foarte bună pentru a repara anumite relații de prietenie rupte din tot felul de motive.

Planeta Mercur intră în zodia Scorpion pe 5 noiembrie 2021

Berbecii sunt puși în fața unor situații extrem de interesante din punct de vedere profesional. Părerile lor sunt luate în considerare și chiar pot produce o schimbare în relațiile de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Cât despre Tauri, Mercur le reamintește care este locul lor în societate. Nativii de pământ vor conștientiza, treptat, că nu dețin adevărul absolut și că nu totul depinde de ei.

Gemenii au aceleași revelații ca Taurii. Se vor concentra asupra reparării greșelilor pe care le-au făcut din orgoliu.

ADVERTISEMENT

Racii se simt protejați de astre. Mercur le oferă oportunități de vis, noi resurse financiare. Își vor achiziționa câteva bunuri.

Leii se luptă cu demonii interiori și încearcă să facă tot felul de eforturi pentru ca acest lucru să nu se vadă în exterior. Sunt din ce în ce mai deciși să facă o schimbare în interiorul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își schimbă optica și încep să facă demersuri importante pentru a se impune în fața celorlalți fără să braveze.

Balanțele descoperă câteva lucruri interesante despre oamenii din jurul lor. Revelațiile pe care le au îi ajută din punct de vedere profesional.

Vărsătorii primesc aprecieri

Scorpionii prind tot mai multă încredere în forțele lor. Devin extrem de activi și de convingători la locul de muncă.

Săgetătorii petrec momente frumoase alături de persoana iubită. Îi vor surprinde pe cei cu care își împart viața de zi cu zi.

Capricornii au acces la tot felul de informații cu ajutorul cărora vor putea evolua frumos în carieră.

Vărsătorii se simt apreciați și își vor arăta recunoștința pentru oamenii cu care colaborează. Ideile lor produc în același timp invidia colegilor.

Peștii se simt debusolați din cauza unor lucruri pe care le află despre persoana iubită. Unii dintre Pești riscă să se despartă.

ADVERTISEMENT