Life

Planeta Mercur intră în zodia Taur pe 11 aprilie 2022. Cu ce se confruntă Gemenii și Leii

Planeta Mercur intră în zodia Taur pe 11 aprilie 2022. Evenimentul astrologic aduce bucurii în viețile mai multor semne zodiacale, dar și unele clipe de cumpănă.
31.03.2022 | 12:19
Planeta Mercur intra in zodia Taur pe 11 aprilie 2022 Cu ce se confrunta Gemenii si Leii
Planeta Mercur intră în zodia Taur pe 11 aprilie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur își mută cuibul în zodia Taur începând cu data de 11 aprilie 2022. Fenomenul astral va produce schimbări în viețile multor zodii. Vor fi puse în lumină decizii care vor marca viitorul profesional în special pentru Gemeni și Lei.

Planeta Mercur va fi în zodia Taur din 11 aprilie 2022

Berbecii sunt puși pe învățat! Iau parte la tot felul de cursuri, căci descoperă noi pasiuni pentru care simt nevoia să se pregătească așa cum trebuie. Taurii devin extrem de coerenți, de lucizi, iar pentru unii pot părea chiar necruțători. Au mulți ași în mânecă pe care îi vor folosi inteligent.

ADVERTISEMENT

Gemenii abordează noi perspective în cariera lor. Unii s-ar putea să dezvolte niște business-uri în paralel cu ceea ce fac acum. Drumul va fi greuț, dar toate eforturile nu vor fi în zadar. Planeta Mercur le oferă Racilor stabilitate și mai multă încredere în forțele lor.

Leii schimbă optica în plan profesional. Devini mai vocali, mai aplicați, mai sigur pe ce trebuie să facă. Fecioarele au tot felul de revelații în legătură cu relațiile cu persoanele din jurul lor. Multe dintre prieteniile lor se vor cimenta și mai bine.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, marii seducători

Balanțele pun pasiune în tot ce fac și asta se va vedea în toată luna aprilie. Scorpionii sunt cuceritorii acestei perioade, iar Mercur le hrănește puterea de a-i seduce pe ceilalți.

Săgetătorii descoperă cauzele unor suferințe din trecut și încep să vadă viața cu alți ochi. Sunt tot mai aplecați pe chestiuni ce țin de religie ori spiritualitate. Capricornii trec printr-un duș rece în relația de cuplu, binevenit pentru a repara ce nu funcționa deloc în ultima vreme. Mercur le arată calea corectă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt dispuși să facă anumite compromisuri pentru a evita niște situații complicate la locul de muncă. Peștii trăiesc o nouă poveste de iubire. Cei care au pe cineva își vor reînnoi jurămintele poate chiar în după-amiaza zilei de 11 aprilie 2022.