Life

Planeta Mercur revine în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Surprizele de care au parte Balanțele

Planeta Mercur revine în zodia Gemeni din 13 iunie 2022, după o perioadă scurtă de retrogradare. Planeta înțelepciunii, cum i se spune în astrologie, aduce surprize pentru toți.
03.06.2022 | 12:47
Planeta Mercur revine in zodia Gemeni din 13 iunie 2022 Surprizele de care au parte Balantele
Planeta Mercur revine în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Tranzitul lui Mercur în zodia Gemeni va reașeza lucrurile așa cum au fost odinioară. Tot haosul pe care unii l-au trăit în ultimul an va dispărea. Perspectivele sunt destul de optimiste!

Planeta Mercur, în zodia Gemeni din 13 iunie 2022

Berbecii au parte de câteva întâlniri karmice. Le ies în cale oameni de la care au foarte multe de învățat, oameni care le vor arăta cum să evite repetarea anumitor greșeli.

ADVERTISEMENT

Taurii se concentrează foarte mult pe dezvoltarea personală din 13 iunie încolo. Mulți dintre acești nativi ar putea începe tot felul de cursuri. Unii își schimbă profesia. Gemenii își rezolvă anumite probleme sentimentale. Relația cu partenerul de viață cunoaște o schimbare destul de importantă.

Racii sunt puși pe treabă mai mult ca niciodată, mai ales că încep să vadă roadele muncii lor. Sunt dispuși să facă o serie de sacrificii pentru un viitor sigur. Leii rup anumite legături toxice. Vor să se învârtă în cu totul alte cercuri în perioada care urmează. Au parte de momente care mai de care mai revelatoare. Adevărații prieteni vor ieși la iveală până la sfârșitul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Peștii au protecție astrală

Fecioarele au o poftă mare de călătorit, iar pentru asta le trebuie și timp. Vestea bună este că dispun de resurse pentru asta, vestea proastă e că nu prea vor avea când s-o facă. Nu ar strica să își programeze o vacanță pentru august. Atunci vor respira mai ușurate.

Balanțele au parte de multe surprize din 13 iunie încolo. Vor fi mai motivate să lupte pentru dorințele lor. Cu alte cuvinte, li se umple pușculița! Scorpionii flirtează mult. Sunt cuceritori și dornici de noi aventuri sentimentale.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii pun piciorul în prag într-o chestiune de viață și de moarte pentru un apropiat. Se va ține cont de părerea lor mai mult ca oricând. Capricornii au multe bătăi de cap la locul de muncă. Totul se poate transforma într-o ceartă.

Vărsătorii și Peștii au protecție astrală. Este indicat să ia marile decizii pe care le-au tot amânat în special în după-amiaza zilei de 13 iunie!

ADVERTISEMENT