Life

Planeta Mercur se mută în zodia Berbec pe 27 martie 2022. Săgetătorii se întâlnesc cu o situație unică în viață

Planeta Mercur intră în zodia Berbec pe 27 martie 2022, dată extrem de importantă care va marca și prima jumătate a lunii aprilie pentru majoritatea semnelor zodiacale.
17.03.2022 | 18:30
Planeta Mercur se muta in zodia Berbec pe 27 martie 2022 Sagetatorii se intalnesc cu o situatie unica in viata
Planeta Mercur intră în zodia Berbec pe 27 martie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur se mută pentru o perioadă în zodia Berbec, începând cu data de 27 martie 2022. Tranzitul mercurian îndeamnă la înțelepciune, la analize mai profunde ale situațiilor cu care ne confruntăm zi de zi.

Mercur în zodia Berbec pe 27 martie 2022

27 martie 2022 poate fi o zi perfectă pentru restart, pentru resetare din punct de vedere psihologic în special pentru cei născuți vara și toamna, adică zodiile Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

ADVERTISEMENT

Berbecii pornesc mai încrezători în forțele lor. Finalul de lună îi pune pe un piedestal. Oamenii se vor raporta diferit la ei și le vor arăta respectul pe care l-au cerut mai ales în ultimii doi ani. Taurii se confruntă cu mici confuzii cu privire la viața lor sentimentală. Nici ei nu mai știu ce să creadă despre relația lor.

Gemenii au nevoie de o reechilibrare energetică, de o abordare mai amănunțită a problemelor lor sufletești. Dacă merg în continuare pe cartea superficialității vor avea numai de pierdut. Racii fac tot felul de socoteli și își schimbă filozofia în privința gestionării banilor.

ADVERTISEMENT

Leii sunt ceva mai repeziți față de alte perioade ale anului. Pentru ei, începutul lui aprilie poate fi unul complicat din punct de vedere amoros. Tranzitul lui Mercur le poate aduce soluția pentru a preîntâmpina inevitabilele certuri în cuplu din aprilie. Fecioarele ajung la concluzia că nu toată lumea merită empatia lor, așa că vor deveni mult mai atente pe cine ajută de acum încolo.

Balanțele, între extreme

Balanțele tind să ducă totul într-o extremă. Încăpățânarea le poate face să piardă din vedere adevărurile de care au nevoie pentru a ieși din impas. Scorpionii sunt focusați pe abordarea unui nou stil de viață. Devin un exemplu pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se lovesc de o oportunitate unică în viața lor. Pentru unii e vorba despre un câștig financiar consistent, pentru alții despre posibilitatea de a se muta în locul la care tânjeau de ani buni. Capricornii își pierd răbdarea și intră ușor în conflicte.

Vărsătorii sunt visători, dar anumite obstacole îi vor coborî cu picioarele pe pământ. Peștii devin mai optimiști, căci astrele le arată luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT