Life

Planeta Mercur tranzitează zodia Rac din 5 iulie 2022. Fecioarele iau taurul de coarne

Planeta Mercur tranzitează zodia Rac din 5 iulie 2022, un eveniment astrologic menit să ne destupe mințile, să vedem realitatea așa cum nu am mai perceput-o niciodată.
01.07.2022 | 10:48
Planeta Mercur tranziteaza zodia Rac din 5 iulie 2022 Fecioarele iau taurul de coarne
Planeta Mercur, în zodia Rac din 5 iulie. Foto: astrolada.com
ADVERTISEMENT

Mercur, planeta înțelepciunii, va intra în zodia Rac din 5 iulie 2022. Lucrurile se pot nuanța destul de mult în cazul zodiilor care erau gata să ia niște decizii radicale.

Planeta Mercur intră în zodia Rac pe 5 iulie 2022

Berbecii trec prin tot felul de stări. Am putea spune că vor pendula între agonie și extaz, căci multe din informațiile pe care le aveau despre anumite teme se dovedesc a fi exact pe dos. Trebuie să regândească mai multe planuri pe care și le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Taurii pun piciorul în prag în relațiile cu ceilalți, doar că de data aceasta o vor face cu ceva mai multă eleganță. Nu se mai lasă prostiți de nimeni. Gemenii devin mai ambițioși și mai curajoși, mai ales când vine vorba despre relațiile sentimentale.

Racii reconsideră anumite relații de prietenie. Se poate spune că vor întâlni persoane noi de care se vor atașa imediat. Leii sunt peste tot! Au atâta energie și sunt atât de dezinvolți încât nu pot lipsi de la niciun eveniment.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor lua taurul de coarne. Nu mai acceptă anumite lucruri și încep să se impună într-un mod cu totul inedit. Au de partea lor argumente puternice. Balanțele privesc spre viitor cu ceva mâhnire. Nu sunt tocmai mulțumite de deciziile luate până acum. Încă se mai poate repara ceva.

Scorpionii devin mai chibzuiți cu banii

Scorpionii învârt banii pe degete, însă Mercur, cu înțelepciunea lui, le va arăta care este calea corectă. Există un risc mare de risipă, însă mulțumită acestui tranzit, Scorpionii pot deveni ceva mai chibzuiți când vor să facă anumite achiziții.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de lucruri frumoase. Urmează o perioadă de așezare sufletească. Se mai pot isca mici certuri în familie, dar nu au o importanță atât de mare.

Capricornii pun mult suflet în relațiile cu colegii de muncă, iar asta poate fi în defavoarea lor. Vărsătorii au chef de călătorit. Cineva îi cheamă într-o escapadă de vis.

ADVERTISEMENT

Peștii renunță la orgoliu de dragul persoanei iubite. Sunt mai atenți la nevoile partenerului de viață.

ADVERTISEMENT