Fotbal international

Planeta Messi! Mii de oameni din Doha care nu au prins bilet la meci s-au strâns la terase şi în mall-uri. Cum au reacţionat după gol. Video exclusiv

Leo Messi a ieşit la rampă în Argentina - Mexic 2-0. Mii de oameni au trăit cu sufletul la gură la terasele din Doha meciul şi au izbucnit la reuşita vedetei.
27.11.2022 | 00:39
Planeta Messi Mii de oameni din Doha care nu au prins bilet la meci sau strans la terase si in malluri Cum au reactionat dupa gol Video exclusiv
Planeta Messi! Mii de oameni din Doha care nu au prins bilet la meci s-au strâns la terase şi în mall-uri. Cum au reacţionat după gol. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Argentina a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Mexicului şi revine în lupta pentru calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar. Confruntarea s-a jucat cu casa închisă pe stadionul de peste 80.000 de locuri, Lusail.

Mii de oameni din Doha care nu au prins bilet Argentina – Mexic s-au strâns la terase şi în mall-uri! Cum au reacţionat la golul lui Messi

Mii de oameni care nu au mai prins bilet la meci s-au adunat la terase şi în mall-uri pentru a urmări partida. Iar fiecare minut a fost trăit cu sufletul la gură de suporteri, cei care oftau la fiecare atac ratat al Argentinei şi se rugau ca “zeul” Messi să inventeze ceva.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a şi întâmplat. În minutul 64, Leo Messi a prins un şut excelent plasat care l-a învins pe Guillermo Ochoa şi a rupt echilibrul pe tabelă. Reacţia fanilor a fost una demnă de “Mondiale”, aşa cum se poate observa şi pe imaginile surprinse de reporterii FANATIK aflaţi la eveniment.

VEZI VIDEO: 

Leo Messi, numele cel mai influent de la Campionatul Mondial din Qatar!

Chelnerii de la restaurante şi angajaţii din mall-uri s-au oprit şi au urmărit meciul pe ecranele gigant montate de mall-urile din Doha pentru acest turneu final. Aşa cum era de aşteptat, majoritatea fanilor erau de partea Argentinei.

ADVERTISEMENT

Leo Messi este numele cel mai des rostit la Doha la Campionatul Mondial, evident, la concurenţă cu cel al lui Cristiano Ronaldo. Însă, interesul în jurul echipei Argentinei este imens, “pumele” evoluând în toate meciurile din faza grupelor cu casa închisă.

Meciul dintre Argentina şi Mexic s-a disputat cu casa închisă. Sursa: hepta.ro
Meciul dintre Argentina şi Mexic s-a disputat cu casa închisă. Sursa: hepta.ro

Argentina nu scapă de emoţii! Trebuie să învingă Polonia pentru a fi sigură de calificare

Echipa lui Lionel Scaloni nu este calificată în optimile de finală. “Pumele” trebuie să câştige meciul cu Polonia, programat miercuri, de la ora 22:00, pe stadionul 974. Cu un succes, Argentina câştigă grupa, deşi a început cu un eşec.

ADVERTISEMENT

Polonia conduce grupa D cu patru puncte după ce a învins Arabia Saudită cu 2-0 în a doua etapă. “Leşii” puteau fi deja calificaţi dacă Lewandowski nu ar fi ratat un penalty în prima etapă cu Mexic, meci încheiat cu scor alb.

Oamenii s-au strâns la terase pentru a urmări Argentina - Mexic. Sursa: hepta.ro
Oamenii s-au strâns la terase pentru a urmări Argentina – Mexic. Sursa: hepta.ro

Câştigătoarea grupei evită Franţa în optimi!

Primul loc în grupă are o miză importantă în condiţiile în care evită Franţa, prima echipă calificată în optimi şi, în proporţie de 99%, câştigătoarea grupei C. Astfel, pentru Argentina, traseul ar fi mai uşor dacă vor câştiga împotriva polonezilor.

ADVERTISEMENT

“Pumele” se califică şi cu un egal, condiţiile fiind ca Arabia Saudită să nu învingă Mexic sau echipa lui Gerardo Martino să nu bată la cel puţin trei goluri. Ultima etapă a grupei D se dispută miercuri, de la ora 22:00.

  • 8 goluri a marcat Leo Messi la Cupa Mondială
  • 5 este numărul de turnee finale la care a participat “decarul” argentinian

  • 1,61 este cota NetBet pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Spania – Germania. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT