Life

Planeta Saturn intră în Capricorn pe 2 iulie 2020. Efectele fenomenului asupra tuturor zodiilor

25.06.2020 | 16:42
Planeta Saturn intra in Capricorn pe 2 iulie 2020 Efectele fenomenului asupra tuturor zodiilor
Saturn intră în Capricorn pe 2 iulie 2020. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Planeta Saturn va intra în Capricorn pe 2 iulie 2020, iar acest fenomen astrologic va marca destul de profund viețile tuturor. Îți spunem care sunt principalele efecte în rândurile de mai jos.

Saturn în Capricorn din 2 iulie 2020: Ce se întâmplă cu zodiile

Planeta Saturn este cunoscută în astrologie drept planeta karmelor. Atunci când Saturn intră într-o zodie de pământ, cum este Capricornul, apar lucruri nu tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Practic, Saturn ne aduce dușurile reci pentru a ne trezi la realitate ori situații extrem de complicate pentru a ne maturiza.

Saturn funcționează pe principiul japonez Kensho, și anume al nevoii de a trece prin durere pentru a evolua spiritual.

ADVERTISEMENT

Cele mai bine poziționate zodii vor fi Taurii, Fecioarele și Capricornii, pentru care perioada următoare va fi una excelentă din punct de vedere profesional.

Racii, urmăriți de trecutul amoros

Aceste trei zodii vor avea ocazia să peia frâiele și să impună noi reguli, noi directive. Sunt oarecum zodiile care vor aduce cu adevărat schimbarea, iar pentru unii va fi destul de dur.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă și de aer ( Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Vărsător și Balanță) nu au o perioadă tocmai strălucită.

Racii sunt urmăriți în continuare de umbre ale trecutului și se redeschid anumite răni, în timp ce Peștii au mari probleme de comunicare în familie.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt puse în situații dificile din punct de vedere financiar, în timp ce Gemenii și Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai responsabili față de cei din jur, să își aleagă mai atent cuvintele pentru a nu răni pe cineva.

Zodiile de foc (Leu, Berbec și Săgetător) vor retrăi niște momente frumoase din viața lor. Apar persoane din trecut pe care aproape că le-au uitat, oameni minunați care vin cu surprize și cu un vibe pozitiv de care aveau atât de multă nevoie.

Așadar, Saturn ne va aduce o serie de provocări peste care trebuie să trecem fără să dramatizăm totul.

ADVERTISEMENT