Life

Planeta Saturn intră în zodia Vărsător pe 23 octombrie 2022. Vești extraordinare pentru Săgetători

Planeta Saturn va intra în zodia Vărsător pe 23 octombrie 2022. Cum vor fi afectate cele 12 semne ale horoscopului european de acest fenomen?
05.10.2022 | 11:04
Planeta Saturn intra in zodia Varsator pe 23 octombrie 2022 Vesti extraordinare pentru Sagetatori
Planeta Saturn își reia mersul direct în zodia Vărsător pe 23 octombrie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Saturn își reia mersul direct în zodia Vărsător începând cu data de 23 octombrie 2022. Cei mai avantajați de acest fenomen astrologic vor fi Săgetătorii.

Planeta Saturn, mers direct în zodia Vărsător pe 23 octombrie

Saturn are o conotație negativă în astrologie, asta deoarece e considerată planeta karmei. Atunci când e în mișcare retrogradă, zodiile au de trecut prin tot felul de evenimente neplăcute pentru a învăța unde să nu mai greșească în viață.

ADVERTISEMENT

Așadar, începând cu data de 23, Saturn va fi din nou în mers drept în Vărsător, una din cele două zodii pe care le guvernează.

Berbecii vor face tot posibilul să respecte anumite termene, mai ales că multe din proiecte le-au inițiat ei. Taurii se reculeg după o perioadă destul de furtunoasă mai ales din punct de vedere sentimental. Au de luat decizii importante în familie.

ADVERTISEMENT

Gemenii fac tot felul de negocieri pentru că au în minte o serie de proiecte, doar că unele dintre ele nu vor putea fi duse la bun sfârșit în timpul la care ei se așteaptă. Racii reiau niște prietenii mai vechi. Saturn le aduce în cale oameni care le-au făcut destul de mult bine la un moment dat.

Leii sunt liniștiți și acționează cu un calm care îi ia prin surprindere pe toți. Dau dovadă de echilibru și diplomație.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, întâlniri karmice deosebite

Pentru Fecioare, perioada care urmează este una destul de interesantă. Vor avea parte de întâlniri karmice deosebite, de situații care mai de care mai prolifice.

Balanțele dau de necaz în gestionarea problemelor de familie. Au de-a face cu tot felul de persoane complicate, cu rude mai apropiate sau mai îndepărtate.

ADVERTISEMENT

Scorpionii iau parte la o serie de momente superbe. Unii dintre nativii de apă vor fi cadorisiți de persoana iubită.

Săgetătorii primesc vești extraordinare de la cineva din străinătate. Nu e exclus să pornească într-o călătorie deosebită. Capricornii nu sunt în apele lor. Vor face tot felul de compromisuri pentru a se integra în anumite cercuri.

Vărsătorii rup niște legături toxice cu anumite persoane. Vor avea parte de un nou început din punct de vedere sentimental. Peștii sunt extrem de dezamăgiți de unii oameni care le-au promis marea și sarea. Saturn în Vărsător îi face să fie mai atenți la persoanele în fața cărora se deschid.

 

ADVERTISEMENT