Sport

Planeta Szimonetta, prima reacție după ce a accidentat-o pe Cristina Neagu: “Nu i-am făcut nimic româncei”

13.12.2018 | 16:10

România joacă vineri împotriva Rusiei în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Din echipa antrenată de Ambros Martin nu va face parte Cristina Neagu, accidentată în partida contra Ungariei, peridută de tricolore cu scorul de 31-29. Regina Planeta Szimonetta, jucătoarea care a contribuit la accidentarea handbalistei de la CSM, a oferit prima reacție după meciul jucat în faza grupelor principale.

“Nu am simțit că am împins-o, doar am talonat-o. M-am simțit foarte rău. Dar am revăzut faza și spun, cu mâna pe inimă, că nu i-am făcut nimic româncei”, a declarat handbalista în presa maghiară. Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la piciorul drept, după ce a fost incomodată de Planeta Szimonetta și a călcat strâmb. Interul stânga s-a prăbușit pe teren urlând de durere și a avut nevoie de intervenția echipei medicale, iar ulterior a fost transportată de urgență la spital. Cristina Neagu va lipsi până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Planeta Szimonetta a contribuit la accidentarea Cristinei Neagu în Ungaria – România 31-29

“Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!”, a fost prima reacție a Cristinei Neagu după accidentare.

România întâlnește Rusia în semifinalele Euro 2018, vineri, de la ora 18:30. Accederea în semifinalele turneului din Franța i-a adus reprezentativei antrenate de Ambros Martin și calificarea la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, competiție care se va desfășura în perioada noiembrie – decembrie 2019.

ADVERTISEMENT