Life

Planeta Uranus intră în zodia Taur pe 18 ianuarie 2022. Se produc situații neprevăzute pentru Gemeni și Fecioare

Planeta Uranus intră în zodia Taur pe 18 ianuarie 2022. Se vor produce o serie de evenimente neprevăzute pentru multe zodii, printre care Gemenii și Fecioarele.
10.01.2022 | 10:32
Planeta Uranus intra in zodia Taur pe 18 ianuarie 2022 Se produc situatii neprevazute pentru Gemeni si Fecioare
Planeta Uranus intră în zodia Taur pe 18 ianuarie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Uranus este considerat rebelul zodiacului, cel care vrea să iasă în față, să răstoarnă paradigmele, să șocheze. Intrat din 18 ianuarie în semnul Taurului, o zodie pragmatică, pământeană, se vor produce o serie de situații controversate pentru fiecare dintre noi.

Uranus ne dă peste cap mai mult decât o face Saturn retrograd în această perioadă, reușind să ne scoată pe toți din zona noastră de confort.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt încurajați să nu privească în trecut, ci să se focuseze doar pe țintele lor de acum. Uranus le dă un entuziasm specific acestui semn zodiacal, dar pe care l-au cam pierdut în ultima vreme încercând să-și îndrepte anumite greșeli.

Planeta Uranus intră în zodia Taur pe 18 ianuarie 2022

Taurii devin mai amuzanți și mai relaxați odată cu tranzitul uranian. Învață să privească lucrurile cu detașare și cu implicare minimă atunci când nu e vorba de interesul lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot trece prin tot felul de situații neprevăzute în perioada următoare. În a doua jumătate a lunii ianuarie, multe din credințele și convingerile lor vor fi date peste cap. Părerile pe care le au despre anumite persoane se vor schimba radical.

Racii trăiesc într-o continuă confuzie. Reușesc să își redefinească anumite valori și să le exprime, atât cât pot, celor din jur.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să renunțe la tendința de a se victimiza. Rebelul Uranus poate scoate în evidență lucruri pe care vor să le ascundă.

Fecioarele pot întâmpina anumite probleme emoționale din cauza modului greșit în care se raportează la anumite persoane. Trebuie să învețe să se impună altfel.

ADVERTISEMENT

Balanțele beneficiază de ajutor din partea astrelor din punct de vedere financiar. Uranus le oferă perspective noi, idei pe care până acum nu le-au luat în seamă.

Scorpionii uimesc pe toată lumea

Scorpionii pot da o mare lovitură din punct de vedere sentimental. Se pun în situații care mai de care mai provocatoare și reușesc să le arate celor din jur că nu pot fi învinși așa ușor.

Săgetătorilor li se prezintă o serie de oportunități profesionale de care ar trebui să țină cont. Prind mai mult curaj și încep să facă în sfârșit ceea ce le place.

Capricornii duc toate luptele personale la un alt nivel. Încep să fie cu un pas în fața celorlalți, ascultând de data asta sfatul astrelor, și anume să meargă pe intuiție.

Vărsătorii și Peștii sunt atenționați de astre ca odată cu începerea tranzitului uranian să încerce să își rezolve cât mai multe probleme. Din 18 ianuarie, lucrurile sunt favorabile pentru ei. Din februarie încolo, cei care nu au reușit să rezolve anumite chestiuni sentimentale ori care țin de patrimoniul familiei, atunci vor avea de întâmpinat noi dificultăți.

 

ADVERTISEMENT