Life

Planeta Venus intră în Rac pe 7 august. Cum vor fi afectate zodiile

05.08.2020 | 23:26
Planeta Venus intra in Rac pe 7 august Cum vor fi afectate zodiile
Planeta Venus intră în Rac pe 7 august. Sursa foto: scitechdaily.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Rac începând cu data de 7 august, iar acest eveniment va aduce lucruri interesante în viețile mai multor nativi.

Planeta Venus în Rac din 7 august: efectele asupra zodiilor

Venus este recunoscută în astrologie drept planeta iubirii sub toate formele sale. Urmează o perioadă în care mai multe zodii vor simți nevoia să fie mai protejate ori să îi protejeze pe cei aflați în nevoie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer. Gemenii se preocupă de anumite aspecte materiale, însă se vor liniști pe parcurs deoarece cineva le va întinde o mână de ajutor la momentul oportun.

Balanțele și Vărsătorii care sunt singuri vor cunoaște o persoană cu totul specială, acel partener ideal care le vor schimba percepția despre viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă. Scorpionii duc tot felul de lupte, dar nu comunică așa cum ar trebui. Își vor da seama că greșesc atunci când mai multe persoane diferite le vor spune anumite adevăruri triste.

Taurii vor fi în culmea fericirii, Săgetătorii vor fi sub protecție divină

Peștii și Racii sunt protejați de zeița Venus și vor avea parte de schimbări în bine timp de câteva zile. Trebuie să profite de acest tren pentru că este unul rar.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ. Taurii vor fi în culmea fericirii. Sunt nativii cei mai avantajați de intrarea lui Venus în Rac pentru următoarele luni.

Cele mai multe reușite le vor avea pe plan profesional, încă din după amiaza zilei de 7 august.

Capricornii au tot felul de revelații, iar planeta Venus îi va ajuta să își facă ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor fi în centrul atenției și vor reuși să aducă echilibru acolo unde e haos și un strop de inteligență acolo unde lumea este cam naivă.

Zodiile de foc. Săgetătorii vor avea parte de protecție divină odată cu apariția planetei Venus pe cerul Racilor, iar Leii vor simți că trebuie să facă anumite schimbări pentru liniștea lor la locul de muncă.

Berbecii pun piciorul în prag și se vor gândi foarte serios la anumite lucruri pe care trebuie să le schimbe urgent în relațiile cu oamenii din jur.

 

ADVERTISEMENT