Life

Planeta Venus intră în Taur pe 14 aprilie 2021. Care sunt cele mai favorizate zodii

08.04.2021 | 15:30
Planeta Venus intra in Taur pe 14 aprilie 2021 Care sunt cele mai favorizate zodii
Planeta Venus intră în Taur pe 14 aprilie 2021. Foto: blog.taaraka.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în Taur pe 14 aprilie 2021, prilej perfect pentru ca unele zodii să își încheie socotelile în dragoste sau relațiile de prietenie de lungă durată care au început să scârțâie în ultima vreme.

Venus este cunoscută în astrologie ca planeta iubirii și guvernează zodiile Taur și Balanță. În mod evident, tranzitul planetei fix în Taur îi avantajează în special pe cei născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă de reașezare sufletească pentru mulți nativi, o perioadă în care toată lumea trebuie să pună umărul la treabă, să renunțe la monologuri și să creadă mai mult în dialog, chiar să-l practice.

Planeta Venus în Taur de pe 14 aprilie își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor

Venus ne îndeamnă să ne ascultăm unii pe alții și să luăm deciziile după ce reușim să împăcăm cât de cât mintea cu inima.

ADVERTISEMENT

Cele mai avantajate zodii vor fi Taurul, Balanța, Vărsătorul și Capricornul. Pentru ei lucrurile se vor așeza mai ales din punct de vedere sentimental.

Taurii vor acorda mai multă atenție relației lor de iubire și vor face anumiți pași importanți pentru consolidarea ei, iar Vărsătorii s-ar putea să se aventureze în ceva nou, pasional. Capricornii și Balanțele se bucură de afecțiunea familiei.

ADVERTISEMENT

Zodiile pentru care acest eveniment astrologic va fi ca o portiță de relansare a imaginii lor în societate sunt Fecioara, Gemenii, Racul și Săgetătorul.

Cele mai dezavantajate zodii: Leu, Berbec, Scorpion, Pești

Aceștia vor fi pregătiți pentru adevărate examene psihologice prin care vor fi nevoiți să treacă fără a sta prea mult la negociere. Gemenii și Racii trebuie să fie atenți la cum răspund provocărilor pentru că riscă să iasă cei mai șifonați.

ADVERTISEMENT

Zodiile dezavantajate de tranzitul venusian care va începe pe 14 aprilie sunt Berbecul, Leul, Scorpionul și Peștii.

Aceste zodii vor fi pe o pojghiță de viață începând chiar cu dimineața zilei de 14 aprilie. Berbecii riscă să intre în conficte străine lor și se pot trezi cu tot felul de acuzații de unde nu se așteaptă. Ar fi bine să nu se bage unde nu le fierbe oala dacă vor să aibă un sfârșit de lună liniștit.

Leii întâmpină probleme financiare și caută cu disperare noi soluții pentru a ieși din degringolada în care singuri s-au băgat, iar Scorpionii și Peștii continuă să plătească anumite datorii karmice.

 

ADVERTISEMENT