Life

Planeta Venus intră în zodia Capricorn pe 5 noiembrie 2021. Se pot destrăma relații

Planeta Venus intră în zodia Capricorn pe 5 noiembrie 2021 și poate aduce turbulențe în relațiile multor zodii.
01.11.2021 | 18:30
Planeta Venus intra in zodia Capricorn pe 5 noiembrie 2021 Se pot destrama relatii
ADVERTISEMENT

Planeta iubirii va intra în zona astrologică a zodiei Capricorn începând cu 5 noiembrie. Fenomenul astrologic va pune sub lupă relațiile dintre oameni, în special cele de iubire.

Există câteva zodii favorizate pe plan sentimental în perioada următoare, dar și unele care vor avea de furcă din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Zodiile avantajate sunt Racii, Leii, Balanțele, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii. Zodiile care întâmpină probleme de comunicare în cuplu sunt Berbecii, Taurii, Gemenii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii.

Planeta Venus intră în zodia Capricorn pe 5 noiembrie 2021

Racii se simt protejați și iubiți de partenerul de viață. Se află într-o perioadă extrem de frumoasă a relației lor. În cazul celor care nu au pe nimeni, nu trebuie să dispere. Poate apărea sufletul pereche fix unde și când nu se așteaptă, mai ales după 5 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Leii devin tot mai atenți la nevoile persoanei iubite și primesc la rândul lor aprecieri. Cât despre Balanțe, pentru ele începutul de noiembrie poate fi unul extrem de romantic.

Săgetătorii continuă să trăiască armonios din punct de vedere sentimental. Pentru ei, de câteva săptămâni, totul poate fi considerat ca o lună de miere.

ADVERTISEMENT

Capricornii întâlnesc pe cineva cu o experiență de viață captivantă. Vor fi puși în situații în care nu au fost niciodată.

Vărsătorii au chef de aventură în doi, așa că ei sunt cei care vor da tonul în relație. Își implică partenerul de viață în tot felul de activități nebunești, dar plăcute.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Berbecii sunt cu nervii la pământ. Nu mai suportă să li se atragă atenția și devin extrem de recalcitranți în relația lor. E posibil să se despartă.

Berbecii și Peștii, în pragul destrămării relațiilor lor

Taurii aduc acasă problemele de la serviciu, iar asta nu este deloc bine pentru relația pe care o au.

Gemenii sunt și ei destul de debusolați pe plan amoros. Pot afla anumite lucruri neplăcute despre persoana pe care au pus ochii.

Fecioarele se simt de ceva vreme tensionate și nu reușesc să facă altceva decât să accentueze anumite stări conflictuale în cuplu.

Scorpionii vor să fie lăsați în pace. Nu e o perioadă bună pentru ei să înceapă o relație. Se izolează și muncesc pentru proiectele lor secrete.

Peștii pot descoperi o infidelitate mai veche de-ale partenerului de viață. Și relația lor stă sub semnul întrebării.

 

ADVERTISEMENT