Planeta Venus intră în zodia Gemeni pe 9 mai 2021. Berbecii și Capricornii sunt în centrul atenției

SPECIAL FANATIK
Dan Suta   
în Horoscop
04/05/2021, 10:42
Planeta Venus intră în zodia Gemeni pe 9 mai 2021. Berbecii și Capricornii sunt în centrul atenției SPECIAL FANATIK
Planeta Venus intră în zodia Gemeni pe 9 mai 2021. Foto: indastro.com

Planeta Venus intră în zodia Gemeni pe 9 mai 2021, dată de la care sunt avantajați mai mulți nativi, în special cei care au decis să facă o schimbare din punct de vedere profesional.

Planeta emoțiilor și a tentațiilor amoroase în același timp care guvernează zodiile Balanță și Taur vine cu o serie de lecții importante pentru sufletele fiecăruia.

Multe zodii vor avea parte de clipe unice petrecute alături de cei dragi și vor redescoperi iubirea.

Planeta Venus în zodia Gemeni pe 9 mai: Taurii se implică în problemele altora

Berbecii sunt puși în fața anumitor fapte împlinite și dovedesc tuturor că pot face față situațiilor de criză. Au parte de momente extraordinare din punct de vedere amoros. Unii s-ar putea să se logodească.

Taurii își asumă responsabilități noi și sunt gata să se implice în problemele altora, pentru că multă lume vede în ei salvarea.

Gemenii sunt tentați să înșele. Descoperă că nu sunt mulțumiți de felul în care evoluează relația lor de iubire, așa că sunt dispuși să cunoască alte persoane.

Racii sunt pe drumul cel bun din punct de vedere profesional. Prind curajul să riște mai mult, iar de data asta fac alegerea potrivită.

Săgetătorii scapă de prieteniile toxice

Leii nu sunt tocmai în apele lor. Unele persoane pot afla niște adevăruri neplăcute despre ei. Mai au timp să ascundă totul, să întoarcă anumite situații în favoarea lor.

Fecioarele sunt cuprinse de o oarecare nostalgie. Le e dor de cineva cu care nu au mai vorbit de un car de ani, însă nu sunt dispuse să contacteze acea persoană. Unele răni nu pot fi vindecate ușor.

Balanțele ies în lume și își fac tot felul de planuri de care depinde viitorul lor profesional. Au mână bună la parteneri de afaceri.

Scorpionii sunt concentrați pe treburile gospodărești și se simt în largul lor în activitățile casnice de care se apucă. Grădinăritul devine noul lor hobby.

Săgetătorii vor să scape de influențele nefaste din jurul lor și vor tăia răul de la rădăcină, renunțând la anumite prietenii toxice.

Capricornii sunt în centrul atenției și devin vedetele acestei perioade. Au parte de momente de răsfăț în cuplu.

Vărsătorii duc o cruce grea a unei alte persoane și își asumă toate belele de dragul pe care îl poartă cuiva.

Peștii încep să facă tot mai mulți bani, căci odată cu tranzitul venusian vor primi câteva oferte de nerefuzat.

 

Închide ×