Life

Planeta Venus intră în zodia Pești pe 25 februarie 2021. Ce surprize aduce acest fenomen

23.02.2021 | 11:03
Planeta Venus intra in zodia Pesti pe 25 februarie 2021 Ce surprize aduce acest fenomen
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Pești pe 25 februarie 2021 și aduce o serie de lecții de viață în special din punct de vedere sentimental pentru mai multe semne zodiacale.

Planeta Venus este cunoscută în astrologie ca planeta tentațiilor, a iubirii, dar și a dezamăgirilor în dragoste. Asta înseamnă că din 25 februarie încolo accentul va cădea mai mult pe latura sentimentală a fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor fi în centrul atenției pentru felul în care se exprimă. Vorbele lor și talentul oratoric nefiresc pentru această zodie îi vor face interesanți pentru cei din jur. Acești nativi de foc pot cuceri pe mulți.

Planeta Venus intră în zodia Pești pe 25 februarie 2021

Taurii au niște probleme de comunicare în cuplu după data de 25 februarie rezultate din încăpățânarea cu care își impun viziunea asupra celor din jur.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu se axează foarte mult pe dragoste la începutul primăverii, ci preferă să muncească, să se străduiască mai mult pentru confortul lor financiar.

Racii au ocazia să o ia de la zero din punct de vedere amoros odată ce Venus va pătrunde în sectorul astrologic al Peștilor, iar Leii vor fi în al nouălea cer, căci vor întâlni o persoană alături de care vor porni la un nou drum în viață.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se concentrează și ele asupra iubirii, dar cea de sine. Următoarea perioadă este una  a transformărilor din toate punctele de vedere pentru nativii de pământ.

Vărsătorii cunosc o persoană nouă în care prind mare încredere

Balanțele primesc dovezi de afecțiuni din partea celor din jur și sunt extrem de mulțumiți să aibă parte de sprijin emoțional pentru proiectele lor de viitor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii conștientizează anumite greșeli pe care le-au făcut din punct de vedere amoros și iau o decizie în acest sens, poate chiar își cer iertare, în timp ce Săgetătorii se entuziasmează cu o nouă relație de iubire.

Capricornii sunt la locul lor și se feresc pe cât posibil de gesturi romantice, siropoase, căci nu este genul lor.

Vărsătorii prind mare încredere într-o persoană necunoscută și trebuie să fie foarte atenți ca această încredere să nu se ruineze în primele zile.

Peștii descoperă anumite lucruri despre persoana iubită care îi vor face s-o privească cu alți ochi.

ADVERTISEMENT