Life

Planeta Venus intră în zodia Pești pe 3 aprilie 2022. Efectele asupra Fecioarelor și Săgetătorilor

Planeta Venus va începe să tranziteze zodia Pești începând cu data de 3 aprilie 2022. Fenomenul astrologic își va pune amprenta asupra multor semne zodiacale.
29.03.2022 | 17:39
Planeta Venus intra in zodia Pesti pe 3 aprilie 2022 Efectele asupra Fecioarelor si Sagetatorilor
Planeta Venus intră în zodia Pești pe 3 aprilie 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus, a dragostei și a tentațiilor în astrologie, va intra în zodia Pești pe data de 3 aprilie 2022, iar asta înseamnă că vor avea loc schimbări uriașe pe plan sentimental.

Planeta Venus intră în zodia Pești pe 3 aprilie 2022

Peștii sunt, de departe, cei mai avantajați de acest eveniment astrologic, însă nu sunt singurii care au parte de bucurii în dragoste. Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să își reconstruiască viața amoroasă. Nativii de apă care au trecut recent printr-o despărțire dureroasă ori care au suferit o dezamăgire trebuie să se pregătească pentru ce e mai bun, căci va urma de acum încolo pentru ei.

ADVERTISEMENT

Avantajați din punct de vedere amoros sunt și Berbecii, Leii, Fecioarele, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii, fiecare zodie în felul ei. Berbecii au ocazia din 3 aprilie să rezolve problemele pe care le au în cuplu. Multe din discuțiile cu partenerul de viață pornesc de la bani, dar ele pot deveni istorie odată cu intrarea lui Venus în Pești.

Leii au un magnetism aparte în toată luna aprilie, dar cu precădere în prima ei jumătate. Fecioarele descoperă, în sfârșit, cu ce pot să îi cucerească pe ceilalți, mai ales că au pus ochii pe cineva încă din martie. Săgetătorii trăiesc o poveste de iubire precum în adolescență, iar Vărsătorii trasează punctele în comun pe care le au cu partenerul de viață ori cu cel care va veni, cu siguranță, în calea lor din 3 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Scorpionii vor trăi o poveste de iubire ca în filme. Singura lor grijă va fi cea financiară. Aici trebuie să rescrie tot traseul.

Racii și Capricornii, pe muchie de cuțit, mai ales între 3 și 10 aprilie

La capitolul ”așa și așa” se află Taurii, Gemenii și Balanțele. Taurii sunt în continuare încorsetați și pot transmite niște energii negative în cuplu.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu prea au timp de iubire. Sunt prea focusați pe muncă, iar Venus în Pești nici nu le dă prea multe oportunități în dragoste. Balanțele pot ajunge la certuri cu persoana iubită. Li se recomandă să lase de la ele.

Există și câteva zodii pentru care problemele se pot înmulți în special în intervalul 3-10 aprilie. Acestea sunt Racii și Capricornii.

ADVERTISEMENT

Racii pot fi indispuși din cauza unor gânduri prăpăstioase pe care le au în legătură cu viitorul lor profesional/ financiar. Capricornii tind să se impună într-un mod inacceptabil în relațiile cu cei din jur, inclusiv în căsnicie.

ADVERTISEMENT