Life

Planeta Venus intră în zodia Rac pe 2 iunie 2021. Se deschid porțile iubirii pentru mulți Vărsători!

Planeta Venus intră în zodia Rac pe 2 iunie 2021 și produce o serie de schimbări benefice în dragoste pentru mulți Vărsători și Raci.
30.05.2021 | 15:30
Planeta Venus intra in zodia Rac pe 2 iunie 2021 Se deschid portile iubirii pentru multi Varsatori
Planeta Venus intră în zodia Rac pe 2 iunie 2021. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Venus, a iubirii și a tentațiilor, va intra în zodia Rac pe 2 iunie 2021. Acest eveniment astrologic este foarte important din punct de vedere amoros pentru mulți nativi.

Berbecii se vor simți mai liberi, mai hotărâți, mai stăpâni pe deciziile lor. Detașarea cu care vor acționa îi vor ajuta să comunice mai bine și în cuplu.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Nu prea au timp de dragoste, așa că își neglijează partenerul de viață.

Planeta Venus în zodia Rac pe 2 iunie 2021

Gemenii sunt puși în fața unor situații pe care nu le mai pot evita. Trebuie să acționeze repede și eficient.

ADVERTISEMENT

Racii sunt cei mai avantajați de acest fenomen. O dragoste nouă se arată în cazul celor care sunt singuri, care nu au niciun compromis în momentul de față.

Leii au foarte multă energie, doar că o folosesc în scopuri nu tocmai în regulă. S-ar putea lovi cu capul de prag.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt într-o perioadă de recuperare sentimentală, dar și fizică. Niște încercări prin care au trecut încep să producă efecte.

Balanțele nu sunt cele mai bune interlocutoare. Acest Venus le dă o stare de agresivitate ceva mai accentuată.

ADVERTISEMENT

Scorpionii reușesc să transforme până și cel mai mare necaz într-o bucurie. Încep să vadă viața cu alți ochi.

Săgetătorii participă la niște discuții importante în familie. Pentru ei începe o perioadă plină de revelații pe toate palierele. Ceva mai încercat, cu mici furtuni, va fi sectorul amoros.

Vărsătorii s-ar putea căsători

Capricornii au parte de lucruri bune. Venus le accentuează capacitatea de a rezista noilor provocări. Se apucă de activități interesante. Le ies multe lucruri bine.

Vărsătorii au parte de momente extrem de interesante din punct de vedere sentimental. Unii s-ar putea căsători în luna iunie. Pe plan profesional, au de făcut anumite concesii și trebuie să învețe că fără a munci în echipă nimic nu se poate realiza.

Peștii finalizează o perioadă destul de crâncenă din viața lor sentimentală. Doar că nu scapă de o problemă și dau de alta.

Chiar și ei simt că e ceva în neregulă cu ei, așa că vor cere clemență celor din jur și în mod special partenerului de viață.

 

ADVERTISEMENT