ADVERTISEMENT
Life

Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 21 noiembrie. Nu aduce anul ce aduce finalul de lună

Autor: Dan Suta | 13.11.2020 | 13:20
Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 21 noiembrie. Nu aduce anul ce aduce finalul de lună
Planeta Venus intră în Scorpion pe 21 noiembrie. Foto: askastrology.com

Planeta Venus va intra în zodia Scorpion pe data de 21 noiembrie, iar acest eveniment astrologic va aduce o serie de noutăți în viețile fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Venus este cunoscută în astrologie drept planeta iubirii, a erotismului, a înțelegerii și a compasiunii deopotrivă. Din 21 noiembrie vom avea parte de un respiro, căci Zeița Iubirii aduce împăcare acolo unde și-a băgat Necuratul coada.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor avea ocazia să se concentreze mai mult asupra sarcinilor de cuplu și vor definitiva ce trebuie să facă fiecare în casă pentru a evita certurile.

Venus în zodia Scorpion: Racii și Peștii, prea sensibili

Gemenii sunt cei mai dispuși să lase de la ei, lucru nespecific felului lor de a fi. Își dau seama că trebuie să cedeze din când în când. Balanțele și Vărsătorii învață să comunice mai bine cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) vor trece prin tot felul de stări confuze. Peștii și Racii sunt foarte sensibili în această perioadă și au nevoie de mai multă atenție și de protecție.

Scorpionii își recunosc greșelile, lucru foarte rar întâlnit în cazul lor, și fac un pas spre împăcare cu anumite persoane din familie.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt bine poziționate din punct de vedere astrologic odată cu intrarea lui Venus în Scorpion.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii și Leii primesc bani, Berbecii sunt tentați să înșele

Pentru Tauri, finalul de noiembrie aduce mai multe responsabilități, însă ei se simt foarte bine căci se plictisesc dacă au puține de făcut.

Fecioarele și Capricornii se autoprovoacă și fac tot felul de lucruri pentru a se schimba. Vor să facă mai mult sport, să aibă grijă mai mult de alimentația lor, să își schimbe, de fapt, complet stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) sunt puse în fața unor situații inedite din care vor ieși foarte bine. Au parte și de câteva câștiguri financiare serioase, mai ales Leii și Săgetătorii. Berbecii trebuie să fie atenți să nu calce pe bec. Tentațiile sunt mari în această perioadă pentru ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!