Life

Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Probleme sentimentale pentru Raci și Pești

Planeta Venus intră în zodia Scorpion spre finalul lunii octombrie 2022. Apar o serie de probleme sentimentale pentru Raci și Pești.
03.10.2022 | 16:48
Planeta Venus intra in zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022 Probleme sentimentale pentru Raci si Pesti
Planeta Venus în zodia Scorpion, pe 23 octombrie 2022. Foto: astrologyseason.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Fenomenul astrologic va scoate la suprafață o serie de tensiuni ascunse, de animozități din viața de cuplu.

Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie: care sunt efectele

Fenomenul se va suprapune la final de lună cu Marte retrograd în Gemeni, iar asta înseamnă că problemele amoroase se pot intensifica mai ales în cazul Peștilor, Gemenilor și Racilor.

ADVERTISEMENT

Gemenii, Racii și Peștii sunt pe o pojghiță subțire de viață dacă e să analizăm relațiile lor cu cei din jur. Multe din așteptările lor se vor dovedi a fi false.

Gemenii sunt dezamăgiți nu doar de persoana iubită, ci și de anumiți prieteni. Racilor li se reproșează că exagerează cu acțiunile lor, că sunt mult prea pasionali și ar trebui să ia lucrurile mai ușor. Felul lor pătimaș de a vorbi s-ar putea să creeze fisuri în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Peștii încep să regrete că au ignorat anumite probleme evidente în relația lor. Își dau seama că nu trebuiau să treacă prea repede cu vederea peste anumite situații.

Leii sunt pe cai mari

Berbecii au o perioadă destul de benefică, mai ales profesional. Venus le stimulează creativitatea. Taurii pot avea parte de mici câștiguri financiare, mai ales în zilele de 23, 24 și 25 octombrie.

ADVERTISEMENT

Leii sunt pe cai mari și îi vor face și pe cei din jur să îi urmeze în planurile lor mărețe. Sunt o sursă de inspirație pentru toți. Fecioarele dovedesc niște abilități pe care nici ele nu știau că le au. Fac o surpriză plăcută la locul de muncă.

Balanțele și Scorpionii pot avea mici discuții în familie pe teme financiare. Săgetătorii redescoperă o serie de valori pe care le credeau perimate.

ADVERTISEMENT

Capricornii au parte de momente dificile. Prietenii nu le mai înțeleg intențiile și de aici se nasc certuri. Vărsătorii au parte de provocări noi la locul de muncă. Trebuie să dea dovadă de inventivitate.

ADVERTISEMENT