Life

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2023. Primul eveniment astrologic al noului an, o gură de oxiegn!

Ce ne aduce tranzitul venusian din zodia Vărsător, fenomen astrologic care se produce în a doua zi a lui 2023? Iată previziunile momentului!
24.12.2022 | 13:30
Planeta Venus intra in zodia Varsator pe 2 ianuarie 2023 Primul eveniment astrologic al noului an o gura de oxiegn
Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2023. Foto: purenow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2023, cu puțin înainte să scăpăm de cele două planete aflate în mișcare retrogradă, Marte și Mercur, cele care ne-au dat atât de multe bătăi de cap toamna și iarna asta!

Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2023

Un Venus în Vărsător înseamnă ingeniozitate, creativitate. Imaginația noastră va fi la cote maxime și vom reuși, dacă suntem cu ochii în patru, să găsim cele mai bune soluții pentru problemele cu care ne confruntăm.

ADVERTISEMENT

Este ca și un ajutor de care aveai nevoie din plin, unul care poate veni sub tot felul de forme. E posibil să fie chiar o persoană pe care Divinitatea o va scoate în calea noastră cu scopul de a ne ajuta să trecem puntea.

Berbecii devin un pic mai sobri, asta pentru că își fac tot felul de griji legate de bani, chiar dacă situația lor este în parametri normali. Taurii au chef de muncă în continuare, însă nu e bine să exagereze prea tare. Munca în exces își poate pune serios amprenta asupra lor cu precădere în luna ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt și ei un pic istoviți. Tranzitul venusian îi ajută doar pe acei nativi de aer care au renunțat la încăpățânare și vor soluții concrete. Racii sunt în continuare sub influența negativă a lui Mercur retrograd, însă pe 2 ianuarie au și ei o gură de oxigen.

Fecioarele, într-o perioadă sensibilă

Leii nu se aventurează în proiecte noi, semn că și-au învățat lecțiile anului 2022. Fecioarele sunt ceva mai sensibile la început de ianuarie, așa că trebuie să acționeze cu încetinitorul, cu multă precauție, mai ales când vine vorba de starea lor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Balanțele se pun în situații noi, avantajoase din punct de vedere financiar. Cât despre Scorpioni, aceștia profită din plin de tranzitul lui Venus în Vărsător și îi vor uimi pe toți cu ideile lor. Pe unele le vor ține, însă, la sertar.

Săgetătorii încep anul cu tot felul de preocupări, cele mai multe nefondate. Au parte de câștiguri interesante dacă se folosesc de creativitatea pe care le-o transmite Venus.

ADVERTISEMENT

Capricornii au parte de o perioadă ceva mai așezată, în sfârșit. Se bucură de timpul liber pe care îl au și fac lucruri pentru sufletul lor.

Vărsătorii sunt cei mai avantajați. Ei pot da lovitura în orice își propun să realizeze. Peștii, în schimb, au mici probleme în dragoste din cauza felului în care comunică.

ADVERTISEMENT