Life

Planeta Venus tranzitează zodia Săgetător pe 16 noiembrie 2022. Provocări pentru Vărsători și Pești

Planeta Venus intră în zodia Săgetător pe 16 noiembrie 2022. Apar o serie de provocări pentru Vărsători și Pești, dar nu sunt singurii vizați.
03.11.2022 | 10:50
Planeta Venus tranziteaza zodia Sagetator pe 16 noiembrie 2022 Provocari pentru Varsatori si Pesti
Planeta Venus intră în zodia Săgetător pe 16 noiembrie 2022. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Săgetător pe 16 noiembrie 2022. Corpul ceresc asociat cu tentațiile și dragostea, cu erotismul și pasiunea pură va produce câteva episoade complicate la nivel sentimental pentru o serie de semne zodiacale.

Planeta Venus, în zodia Săgetător pe 16 noiembrie 2022

Berbecii vor fi mai hotărâți atunci când vor exprima ce își doresc de la partenerul lor de viață. Au cuvintele potrivite la ei și sunt ceva mai implicați în a rezolva problemele, de data asta în doi.

ADVERTISEMENT

Taurii, guvernați de Venus, vor simți mutarea acestei planete în Săgetător, în sensul că vor exista multe deblocaje care i-au ținut pe loc în anumite privințe. Totul se va concretiza diferit, ba chiar unii dintre acești nativi vor avea ocazia să primească și niște bani în plus.

Gemenii pun mai mult preț pe cuvântul dat. Venus le oferă ocazia să se țină de promisiunile pe care le-au făcut în special prietenilor ori persoanei iubite. Racii se focusează pe o serie de proiecte pe care le-au tot ignorat de-a lungul vremii. Au șansa unică de a se apuca de niște treburi care au rămas suspendate o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Scorpionii, discuții aprinse în cuplu

Leii iubesc precum în adolescență și se simt extrem de împliniți sufletește. Fecioarele prind o energie fantastică, un chef de viață care îi poate inspira și pe ceilalți. Au multe proiecte de finalizat, iar cele mai multe țin de viața lor personală.

Balanțele și Scorpionii pot avea parte de mici confruntări în relațiile lor. Pentru Scorpioni, tranzitul lui Venus aduce niște dileme noi, căci au senzația că nu știu cum să se mai poarte pentru a evita unele discuții.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt cei mai favorizați în perioada imediat următoare. Planeta Venus îi pune în contexte favorabile, îi face să vadă partea plină a paharului.

Capricornii rup anumite legături toxice și încep să fie mai atenți la ce fel de destăinuiri și cui le fac. Vărsătorii și Peștii au în față provocări uriașe. Este o perioadă excelentă pentru cei care vor să pornească pe un alt drum, mai ales profesional, dar au emoții.

ADVERTISEMENT