Life

Planetele Mercur și Venus intră în zodia Balanță pe 28 octombrie. Care sunt efectele

21.10.2020 | 11:05
Planetele Mercur și Venus intră în zodia Balanță pe 28 octombrie. Care sunt efectele
Mercur și Venus în zodia Balanță din 28 octombrie. Foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Planetele Mercur și Venus (Înțelepciunea și Pasiunea) vor pătrunde în zodia Balanță pe 28 octombrie și vor produce o serie de schimbări benefice în viețile noastre.

Mercur și Venus în zodia Balanță pe 28 octombrie

Planeta Mercur, cunoscută ca planeta înțelepciunii, cea care ne hărăzește cu darul comunicării și puterea introspecției, va aduce schimbări la nivelul gândirii maselor odată ce va ajunge în justițiară Balanță.

ADVERTISEMENT

Talerele Balanțelor se vor mișca mai mult ca oricând și se vor naște dezbateri aprinse în societate, idei din care cu toții vom avea de câștigat dacă le vom privi cu atenție și nu ne vom repezi să tragem concluzii.

Berbecii, Balanțele, Vărsătorii, Gemenii, Săgetătorii, Leii și Fecioarele sunt cele 7 zodii care vor fi avantajate în perioada imediat următoare de acest fenomen astrologic.

ADVERTISEMENT

Gemenii și Vărsătorii își vor face prieteni noi, poate chiar vor intra în relații sentimentale cu cineva, în timp ce Fecioarele devin mult mai concentrate la lucrurile care contează cu adevărat în viața lor.

Zodiile de apă, debusolate

Berbecii sunt mai muncitori, Balanțele comunică mai bine și mai repede, iar Leii și Săgetătorii își găsesc echilibrul după perioade lungi de lupte interioare.

La capitolul opus se află Taurii, Scorpionii, Racii și Peștii. Acești patru nativi vor avea o perioadă dură, însă va fi una scurtă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, între 28 și 31 octombrie, primele zile ale celor două planete în Balanță, pentru cei mai sus amintiți se anunță zile de foc.

Taurii pornesc niște conflicte, unele pe bună dreptate, altele din ambiție, cu anumite persoane din familie ori cu colegii de la locul de muncă, în timp ce cele trei zodii de apă simt că și-au pierdut toate reperele și speranțele, confruntându-se pentru trei zile cu stări accentuate de tristețe provocate de anumite vorbe pe care le interpretează prost.

Își vor da seama că totul este exagerat în mintea lor abia din 31 octombrie, când vom avea fenomenul de Lună Plină.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri